- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
Ayy kiyamam sana tabiki az degil ama firsati olmuyordur varsir bi sebebi mutlaka fazla takma sende bak konuatugun zmn goreceksin bosuna üzüldüğünü :26:
İnş. bebeğim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kiyamam sana tabiki az degil ama firsati olmuyordur varsir bi sebebi mutlaka fazla takma sende bak konuatugun zmn goreceksin bosuna üzüldüğünü :26:
Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken![]()
Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken![]()
Canim benim gunaydin kiyamam ben sana ya ahh o komutanlar yok mu zaten hersey onlarda bitiyo canim sen canini sikmamaya calis askerin aradiginda moralini yuksek tutmaya calis ne demek revir falan yok oyle sey mi olur bu ne vicdansizlik yazik ama bizim askerlerimize ya((
canım öncelikle geçmiş olsun.maaelsef böyle sıkıntıları var onların.ama kendilerine bakabilcek yaştalar.moralinin iyi olması lazım.sen de böyle olursan nasıl olcak? illaki bir arkadaşı yardım eder, birinde bişiy vardır.hepten yalnız değil.onlar orada birbirlerine sahip çıkmayı da öğreniyor.kendini bu kadar negatif yükleme lütfen.
ayrıca nice güzel yaşlar diliyorum sana, bundan sonra sevdiğinle geçireceğin.
bu kadar kötü başlama güne.çaresizlik kötü, eli kolu bağlı olmak.ama ondan güzel bir his varsa ki şuan aynı hisleri hissedip yaşamanız.
Deam, şuan elinden gelen bir şey yok dua etmekten başka.ne yazık ki böyle bir gerçek var.
Allah yardımcıları olsun.bir de sen kendini harap etme,hasta olursun.
iyi de en zor duruma karşı orada direnç göstermeyi de bir şekilde öğrenecek.Allah korusun her şey bizim için.
kolay değil ama elimizden de bir şey gelmiyor bu durumda.
canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun nice uzun ömürler senin olsun inşallah. seneye bu özel gününde sevgilinle olacağını düşün ve moral bulmaya çalış... bende d.günümde aşkımdan ayrı olacağım zor olacak ama napalım
askerlik için boşuna demiyorlar hayata öğreten yer diye ana kucağından çıkıp da döndüklerinde çok değişiyorlar diye herkes diyor. biz şimdi onlara kıyamıorz üzülüyorz ama onlar hayatla mücadele eğitimi alıyorlar komutanların mantığı bu hele ki batıdakiler zaten rahat yerdesiniz ama canınıza okuruz. doğuda bu durum biraz daha farklı oluyormuş... moralini bozma sevgilin hepsini atlatır konuşabildiğiniz sürece destek vermeye çalış
Günaydın kuzum çok geçmiş olsun Allah bi an önceşifa versin askerine inşallah. Sen üzülme ona moral ver telaş yapma geçicek bu günler askeriye işte ne bekliyosun üzülme sen üzülürsen askerin daha kötü olur dua et yapcak başka bişey yok malesef :26::26:
caresizlik cok.kotu bisey( o o kadar kotuyken yerimde.duramiyorumm kahrolyrmm ahh ahh :,(
yaa benimkide çok çok hasta sesi zor çıkıyo uyuyamıyorum diyo hastalıktan zor konuşuo![]()
kuzum haber alabiliyorsunuz en azından ben 3 gündür sesini duymadım iyi mi değil mi onu bile bilmiyorummerak etme kuzum Allah şifalarını verir inşallah üzme kendini harab etmeyn böyle kendinizi yaa onların morale ihtiyacı var hastalık bu geçer