- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
6 sında teslım olduysa sevk gırıs başlangıcı 4 kasımdır 1 gunde yol ıznı 156 cnm ne uzaması![]()
Şimdi şafaklarımız aynı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 sında teslım olduysa sevk gırıs başlangıcı 4 kasımdır 1 gunde yol ıznı 156 cnm ne uzaması![]()
Benimki de 6 kasımda girdi. Ama 4ünden hesap ediliyormuş. 19 20 nisan gibi bitecek dedi. İnşallah bakalım.
O zaman benimkide öyledir :26:
Benimki de 6 kasımda girdi. Ama 4ünden hesap ediliyormuş. 19 20 nisan gibi bitecek dedi. İnşallah bakalım.
21 nisan dıe gıdıyo suanda ama oynama olur kesın .)
arkadaşlar dann diye giriş yaptım ama bilgilendirmek istedim..erkek arkadaşlarınızın teslim oldukları günden itibaren değil silüs tarihleri başladığı an asker sayılıyorlar.. mesela benim nişanlımın dönemi 12-15 ağustos tarihleri arasında teslim oldular.. benim nişanlım 14'ünde gitti ama ağustosun 12 sinden itibaren şafak atmaya başlamıştı.. yani sizinkilerin teslim olma zamanı 4 kasım itibariyle başladıysa 4 kasımdan itibaren asker sayılıyorlar
![]()
3. Gune kadar bi kere ariyordu ondan sonra 3 defaya cikti ama bugun bi kere aradi =((Kızlar sevgiliniz sizi ne kadar sıklıkla arıyor ? :80:
arkadaşlar dann diye giriş yaptım ama bilgilendirmek istedim..erkek arkadaşlarınızın teslim oldukları günden itibaren değil silüs tarihleri başladığı an asker sayılıyorlar.. mesela benim nişanlımın dönemi 12-15 ağustos tarihleri arasında teslim oldular.. benim nişanlım 14'ünde gitti ama ağustosun 12 sinden itibaren şafak atmaya başlamıştı.. yani sizinkilerin teslim olma zamanı 4 kasım itibariyle başladıysa 4 kasımdan itibaren asker sayılıyorlar
![]()
Ee simdi bizimkilerin acemiligi kisa suruyor yaa usta birliginden dusecekmi acaba bu?
3. Gune kadar bi kere ariyordu ondan sonra 3 defaya cikti ama bugun bi kere aradi =((
yok cnm acemılıgı kısa yapıp ustada kalan gunler dvm edıo kısalmaz sddce ızın kullanmazsaa kısalır şafak
Benimkisi 3- 4 günde 1 kere arıyor :84: Birşey de diyemiyorumÇok kızgınım ona
![]()
kızlaaaar ben yataaar hepinize cümleten iyi geceleeeerr rüyanızda askerinizi görüün o da sizi görsüün inşallaaaah![]()
benimki gunde 2 defa arıyor daha 3 kere arıyabıldgnı gormedm bunada şükür ama![]()
Benimkisi 3- 4 günde 1 kere arıyor :84: Birşey de diyemiyorumÇok kızgınım ona
![]()
Kizma cnm cok yogun oluyormus bizde en basinda 5 dk falan konusuyorduk hemen kapatıyor diye kiziyordum sonra sordum en bos zamanlari 3 4 gibiymis o zmn arayinca 15 20 dk konusuyoruz ama o zmn bile arkamda 5 6 kisi sira bekliyor diyor bide 10 15 dk mola veriliyormus sadece ondada dinlen arama diyorum zaten kulübelere gelene kadar 5 dk geciyor diyor =(
Bu konu bizim ayrılık nedenimiz olabilir :113: