• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

emın msn o giriş tarıhıdır cnmm bence :27:

Bir türlü soramadım ki, askere gitmeden bu tür muhabbetlerden kaçıyordu, 6 kasım teslim tarihi dedi ama :26: Zaten 3 gündür aramadı benim hödük sevgilim, ne yapıyor bilemiyorum 9 günde 4 kere aradı sadece kızgınım ona :113:

Giriş tarıhı ve yol ıznı kaç gun verılmıs o oonemlı canlarımmm mesela bızm 4 kasım 1 gun yol ıznı oda 156 yapıyor :):16:

Benimki de 6 kasımda girdi. Ama 4ünden hesap ediliyormuş. 19 20 nisan gibi bitecek dedi. İnşallah bakalım.

Giriş tarıhı ve yol ıznı kaç gun verılmıs o oonemlı canlarımmm mesela bızm 4 kasım 1 gun yol ıznı oda 156 yapıyor :):16:

ay dur ben yanlış mı hesaplama yaptım yani 6 sında teslim oldu istanbul bursa arası yol izni 1 gündür 2 olamaaz kiii şafağımı uzatmayıııın :14::14::14:

ay dur ben yanlış mı hesaplama yaptım yani 6 sında teslim oldu istanbul bursa arası yol izni 1 gündür 2 olamaaz kiii şafağımı uzatmayıııın :14::14::14:

6 sında teslım olduysa sevk gırıs başlangıcı 4 kasımdır 1 gunde yol ıznı 156 cnm ne uzaması :53::53:

Back
X