• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Doğum günün kutlu olsun bebeğimmm :16: İyi ki doğdun :16: Seni yakından tanımıyorum ama yakından tanıyormuş gibi seviyorum :16:

Veeeee Şafaklar atar :32::52::52::52::52:

uzrammmcım benı cok mutlu ettınn cok sagol sende ve herbırnızz ıyıkı varsınızzzzz

oleey şafak atttıı dıe mutlu oldumm 156 MEhtappp 13 :52::52::52::52::52::16::16::16::54::54:

kızlar biz şafakları attırdık ama kk attırmadı neden kiii benim şafağım 157 kk da hala 158 :26: baktım sizinkilerinde öylee ilk defa şafak attırdım bilmediğim bişey mi varr:25:

kızlar biz şafakları attırdık ama kk attırmadı neden kiii benim şafağım 157 kk da hala 158 :26: baktım sizinkilerinde öylee ilk defa şafak attırdım bilmediğim bişey mi varr:25:

yok güzelim yok o biraz geç oluyo direk 12 yi geçince değişmiyo yani ben sabah bkıorum atmış oluo merak etme hepimizde öylee :34::34:

tamam hadiiii hemen uyuyalım bi gün daha geçsin ben hergün sabah kalkınca şafak attırıyodum umarım sabah uyanınca şafak attırmam eee attırırsam daa komutanım yanlışlıkla olmuşş napalım olmuş bi kere gönderin askerimi gelsiiin derimm:16::9:

Back
X