• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

evettt akşam olduuu birgün daha bitiyorr şimdi ben bunu bugün öğrendim ve hemen söylemek için heyecanlandım çünkü saat 12 ye kadar oturamıyorum çalıştığım için yoruluyorum :(( şafaaakkk 158 mehtaappp 14 :72::nazar::1::52::32: inşallah şafak doğan güneş diyeceğimiz günleride yaşayacağız burda hep birlikteee :64:

yeni tanışma yeni bir iletişim olunca haliyle tartışma vs olmuyor şu dönem.ayakların yere basmadığı bir zamandayım
kendi adıma.ama yine de elimden geleni yapıyorum.hatta çok destek oluyorsun,moral veriyorsun dedi dün bana.
inşallah elimden geldiğince dedim.

o da kafasını toplasın.bakarsın kafaya dank eder uzakta,hasret çekerken.:34: bir anda silip atmak,umursamamak kolay
değil.kıymetin(iz) artar.hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.

öyle canım hayırlısı olsun merak etme zaman geçer askerden döndüğünde de herşey daha bi oturmuş olur

tatlım hoşgeldin aramızaa :)) Şubatta gidicekse uzun dönem yapacak o zaman öyle değil mi?:26:

o kısa diyor da şubat uzun mu ki:26:
artık o kadar sık asker gidiyor ki aklım bulandı.

bu arada hoş buldum, teşekkür ederim.Rabbim hepinize hayırlı tezkereler ve kavuşmalar nasip etsin.
:29:

Son düzenleme:
artık oturur mu kalk gidelim mi der yoksa yollarımız buraya kadar mı bilmiyorum.
gözümü kararttım sadece.

yok be canım neden öyle desin annem hep erkekler askere gidene kadar olgunlaşmaz askerlik olgunlaştırır onları der merak etme senin askerin de daha aklı başında biri olarak dönecektir

2 gündür sesi kısık yarimin yürüyüş yaptırıp marş söyletiyorlarmış sürekli.. :50::ssz:

ay yazıktır yaa valla düşünüyorum şimdi bütün gün o botların içinde ayakları o üniformalarla eğitimdeler az önce bi yazı okudum askere gidenler yazmış bi sitede askerlik nerde yapılırsa yapılsın isterse evinizin salonunda yapılsın yine de zor askeriyenin malısınız die yazmış biri ayy ağlayasım geldi az önce sofrada da muhebbet geçti askerlikten tesdüfen gözlerim doldu apar topar masadan kalktım onu düşündükçe gözlerim doluyo kim bilir ne durumdadır onlar erkek bi de kafalarına estiğinde dışarı çıkıolar geziolar oraya buraya gidiolar şimdi orda yatış belli kalkış belli emir altındalar Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah:43::43::14::14:

Son düzenleme:
ay yazıktır yaa valla düşünüyorum şimdi bütün gün o botların içinde ayakları o üniformalarla eğitimdeler az önce bi yazı okudum askere gidenler yazmış bi sitede askerlik nerde yapılırsa yapılsın isterse evinizin salonunda yapılsın yine de zor askeriyenin malısınız die yazmış biri ayy ağlayasım geldi az önce sofrada da muhebbet geçti askerlikten tesdüfen gözlerim doldu apar topar masadan kalktım onu düşündükçe gözlerim doluyo kim bilir ne durumdadır onlar erkek bi de kafalarına estiğinde dışarı çıkıolar geziolar oraya buraya gidiolar şimdi orda yatış belli kalkış belli emir altındalar Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah:43::43::14::14:

Çok zor ama yapıcakta pek bişi yok tatlım :/

nişanlım hr aradığında ayaklarım çok ağrıyo diyo:14: ayaklarını yere vurarak yürüyolarmış hep ayakayız 2 kilo o botlar çok zormuş rabbim yardımcıları olsun:14:

Çok zor ama yapıcakta pek bişi yok tatlım :/

nişanlım hr aradığında ayaklarım çok ağrıyo diyo:14: ayaklarını yere vurarak yürüyolarmış hep ayakayız 2 kilo o botlar çok zormuş rabbim yardımcıları olsun:14:

aynen öyle cnm yapcak pek bişey yok ne yazık ki :(

amin tatlım Allah yardımcıları olsun inşallah

Back
X