• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Çıkış ztn yapıolarmışş dıe bılıyorum cnmmm evet :) Orada işi bttıo cnku artıkk :D

sağol cnm ben yine bugün aradığı zaman bir sorayım ona göre yazarım burayada çünkü bende düşündüğüm zaman acemilikle işi bitiyor ve kıbrısa gidiyor aileside yemin törenine gitmezse usta birliğine gidemeyecek mi garip geldi :26:

24 kuzum ama onun yaşı 32 bizimkiler de diyo bu yaşa kadar askerlik yapmayana ümit bağlama.. bişi olmaz sana ondan dio:14:

Bende o yaşlarda birini bekleyeceğim.
üstelik aramızda henüz adı konmuş bir şey dahi yok.
sadece sonsuz bir istekle beklemek istiyorum, hayırlısıyla gidip gelmesini bekliyorum.

24 kuzum ama onun yaşı 32 bizimkiler de diyo bu yaşa kadar askerlik yapmayana ümit bağlama.. bişi olmaz sana ondan dio:14:

kuzum yaa onlar seni vazgeçirmeye çalışıolardır kızma ama anne baba evladının iyiliğinden başka bir şey düşünmez kendilerine göre onlar da haklı yani sen onları kırmadan üzmeden vazgeçmiceğini gösterebilirsin sabır lazım onlar da senin kararlılığını ve onunla mutlu olduğunu gördüklerinde emin ol seninle mutlu olacaklardır.

walla bende öyle düşünüyordum eskiden ama oluyor kendilerince bi nedenleri işte bilemezsin sen veya ben erkek olsaydık ne yapardık nasıl bir psikolojide veya ortamda olurduk bilemezdik. yaşın daha erken acele de etmene pek gerek yok diye düşünüyorum max. 2 sene içinde evlenirsiniz (askerden gelmesi,para biriktirmesi,nişan,söz..). kendini sıkıp oldu bittiye getirme anneninde gönlü olmuş olur hem..

Bende o yaşlarda birini bekleyeceğim.
üstelik aramızda henüz adı konmuş bir şey dahi yok.
sadece sonsuz bir istekle beklemek istiyorum, hayırlısıyla gidip gelmesini bekliyorum.

canım benim bende şu an kavgalıyım askerdeki sevdiğimle bizim de bi dargın bi barışık devam ediyodu ilişkmz şimdi ayrıyız ama ben de onu bekliyorum ne olursa olsun sonuna kadar da beklcem beklemek istiyorum hepimiz asker bekliyoruz yani sen de geeelll hakkımızda hayırlısı olsun :34:

canım benim bende şu an kavgalıyım askerdeki sevdiğimle bizim de bi dargın bi barışık devam ediyodu ilişkmz şimdi ayrıyız ama ben de onu bekliyorum ne olursa olsun sonuna kadar da beklcem beklemek istiyorum hepimiz asker bekliyoruz yani sen de geeelll hakkımızda hayırlısı olsun :34:

ben konuya pat diye daldım kusura bakmayın.bize yakın dönemsiniz diye deneyimlerinize bakıyorum bir yandan sessiz sedasız.
inşallah sabrına ve anlayışına değer,hakkınızda hayırlısı olsun.

hani kendimi o kadar çıplak ve bir köşeye çekilmiş hissediyorum ki.hiç bir şeyi değilken beklemeyi göze aldım.
gerçi o da farkında ve hoşuna gidiyor.

ama ben de film kopmaya başladı yavaştan.ne zaman gülüp ne zaman ağlayacağım hiç belli olmuyor.:43:

ben konuya pat diye daldım kusura bakmayın.bize yakın dönemsiniz diye deneyimlerinize bakıyorum bir yandan sessiz sedasız.
inşallah sabrına ve anlayışına değer,hakkınızda hayırlısı olsun.

hani kendimi o kadar çıplak ve bir köşeye çekilmiş hissediyorum ki.hiç bir şeyi değilken beklemeyi göze aldım.
gerçi o da farkında ve hoşuna gidiyor.

ama ben de film kopmaya başladı yavaştan.ne zaman gülüp ne zaman ağlayacağım hiç belli olmuyor.:43:

aşk olsun canım ne kusuru. bak ne güzel hoşuna gidiyormuş işte ama gerçekten zor beklemek gitmeden bi telefon uzağında olmasının kıymetini bilemiyorken şimdi günde bi kez arasa şükrediyorsun ama bi şekilde günler geçicek canım sen onu sabırla beklediğinde aranızdaki bağ daha da kuvvetlenicektir emin ol üzülme Allah herşeyin sabrını veriyor insana:34::34:

aşk olsun canım ne kusuru. bak ne güzel hoşuna gidiyormuş işte ama gerçekten zor beklemek gitmeden bi telefon uzağında olmasının kıymetini bilemiyorken şimdi günde bi kez arasa şükrediyorsun ama bi şekilde günler geçicek canım sen onu sabırla beklediğinde aranızdaki bağ daha da kuvvetlenicektir emin ol üzülme Allah herşeyin sabrını veriyor insana:34::34:

teşekkür ederimm:29: muhtemel tarihi şubat gibi.az kaldı gibi.az yani..:26:
zaten farkında ,farkındayız.sadece korktuğum psikolojisinin çok sarsılması.yaşı da malum.
geçen gün canı sıkkındı mesela.gerçi hemen toparlıyor.farkında bu yaşta gidiyor olmasının getirilerinin.
en kötüsüne alıştırıyorum diyor.birlikte şafak sayacağız dedim dün:17:

teşekkür ederimm:29: muhtemel tarihi şubat gibi.az kaldı gibi.az yani..:26:
zaten farkında ,farkındayız.sadece korktuğum psikolojisinin çok sarsılması.yaşı da malum.
geçen gün canı sıkkındı mesela.gerçi hemen toparlıyor.farkında bu yaşta gidiyor olmasının getirilerinin.
en kötüsüne alıştırıyorum diyor.birlikte şafak sayacağız dedim dün:17:

canım benimkide 28 yaşında oldu nerdeyse yeni gitti askere ama pskolojileri tabiki olumsuz yönde etkileniyor yapman gereken şey ona moral verip güçlü durmak üstüne gitme benm gibi herşey daha kötü oluyor sonra içinden çıkılmaz bir hal alıyor kendimden biliyorum

canım benimkide 28 yaşında oldu nerdeyse yeni gitti askere ama pskolojileri tabiki olumsuz yönde etkileniyor yapman gereken şey ona moral verip güçlü durmak üstüne gitme benm gibi herşey daha kötü oluyor sonra içinden çıkılmaz bir hal alıyor kendimden biliyorum

yeni tanışma yeni bir iletişim olunca haliyle tartışma vs olmuyor şu dönem.ayakların yere basmadığı bir zamandayım
kendi adıma.ama yine de elimden geleni yapıyorum.hatta çok destek oluyorsun,moral veriyorsun dedi dün bana.
inşallah elimden geldiğince dedim.

o da kafasını toplasın.bakarsın kafaya dank eder uzakta,hasret çekerken.:34: bir anda silip atmak,umursamamak kolay
değil.kıymetin(iz) artar.hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.

2 gündür sesi kısık yarimin yürüyüş yaptırıp marş söyletiyorlarmış sürekli.. :50::ssz:

Back
X