kızlar uzun zamandır giremiyorum yoğunluktan şafak atarsa 7 sevinçten bir haftadır gözüme uyku girmiyor:) sürpriz planları yapanlar var mı ben bayağı kafa yordum bir kaç şey hazırladım da sizde var mı hareketlenme merak ettim
Ben kurabiye siparişi verdim asker figürlü
herkese slm nasılsınız kızlar
ben çookkk ama çoookkk iyiyim
sebebi ise
eşimin ankaradan bineceği otobüsüne bende bilet aldım hemde yanındaki koltuğu aldım ayyy çok heyecanlıyım o bana süpriz yapacaktı geliş saattini farklı söledi ama ben yermiyim tabi ki yememkoltuk numarasını söylemişti zaten internetten baktım o saatte o koltuk boş diğer saatlere baktım ve ne göreyim sabah 8 de bineceğim diyen saat gece 2 ye bilet almış.kayseriden ankaraya ordan da uşağa gelecek eşim. bende burdan ankaraya gideceğim ondan habersiz
ikimizde 25 nisan sabahı ankarada olacağız ve otobüse bindiğinde arkadan gelip gözlerini kapatacağım süprizzzz diyeceğim bakalım ne kadar şaşıracak
hakkaten gelmiş geçmiş en güzel sürprizz bence :)
Asker kurabiyesi diye aratırsan zevkine göre olanı seçebilirsin bir bir asker kurabiyesi daha yazarsan ilk çıkan görsel benim seçimimaa evet kurabiye olur, peki netten mi verdiniz şifreyi,s akıncası yoksa, siteyi bana mesaj atabilir misiniz? Tesekkur ederim, şimdiden
Asker kurabiyesi diye aratırsan zevkine göre olanı seçebilirsin bir bir asker kurabiyesi daha yazarsan ilk çıkan görsel benim seçimim
şafaklara bak beeyediniz bitirdiniz demek sonunda.Çok mutluyum sizin adınıza .) cok guzel bı yaz olucak sızler ıcın.herkes ıyıdır ınsallah
kızzzz sen nerelerdesin İstanbullara gittin unuttun buraları
ya arkadaşların şafakları öyle güzelki girip girip bakıorm iç geçiriyorm bi umut kaplıo içimi cidden bitiomuş diye
canım senınkıde az ki.hepsı bıtıp gıdıcek ınanvalla okadar cok sey yasıyorum kı askerlıkten zor gercek hayat bır kez daha soyluyorum bunu.s pek gıremez oldum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?