Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende uzak kaldım buralardan ne durumdayız bakalım?ben bugün aşkımın yanından hadi evde görüşürüz diyerek ayrıldım inanamıyorum şu günleri gördüğüme
Bende iyiyim kizlar tlfdan girdigim icin alinti yapamadim 😔 hersey yolunda cok sukur cok az kaldi heyecan dorukte artik Allahim sag salim bize gondersin askerlerimizi..
Bugun memleketteydik, atarsa 34 diyorum İstanbul'a selam yola tam
Gaz devam! :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:84::84::84::84::84::84::84::84: çok özledimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84:
merhaba canım ehe ne guzeldiiiir :) Az kaldı az sabır sonra ayrılmamak uzere bırlıkte olacaksınız
Cok sukur yolunda olmasına sevındım cnmm hadı hayırlısı ya sabır de bıttecektır bugnlernzde
cnmm baaak az kalmışş alıcaksın askeriniii oradaaan nolur üzülme bugnlerne sükret inan gecicektir![]()
inşallah geçicek biliyorum ama artık çok zorlanıyorum![]()
ya sabır cekk ınan iyi geliyoor.. Ben hep oyle yapıyordumm![]()
bugün ağlamayayım dedim şurada ne kalmış dedim ama sanki bir ay da uzun bir süre gibi ya![]()
evet gökçecğim ya maalesefhavalar güzelleşti bahar geldi ama sevdicekler yok yanımızda![]()
ohooo bitmişya senin şafak :) hadi gözün aydın canm az kalmış
havalar güzelleşti bahar geldi ama sevdicekler yok yanımızda![]()
gökçemm bakk şafagın cok az kaldı geliceek askerin üzülmek yok![]()
aynen yawrum yaa harita boyama işi çok eğlenceliymiş bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz vakti![]()
Selam canlar nasılsınız bakalım şafakları yedik yedik bitiyor şaka maka sadece azcık daha sabretmek lazım nerdeen nereye geldik bana bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor vallahi çok şükür atarsaa bugünde bitti sayılır atarsaa 32 Isparta![]()
ooo cnm hg :)) naber nasılsn atarsa 34 İstanbul memleketımzbende yrnı beklıorm hehe nasılsn cnmmm
![]()
İyiyim Baharcim sen nasilsin bAkalimm supriz mi yapiyosunuz askerlerinize :))
Eki Görüntüle 1029015
kızlar haritam nasıl olmuş.sizler paylaşmıştınız bu haritayı boşken bende boyadım sizler napıyosunuz boyayanınız var mı![]()