• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar bende uzak kaldım buralardan ne durumdayız bakalım?ben bugün aşkımın yanından hadi evde görüşürüz diyerek ayrıldım inanamıyorum şu günleri gördüğüme

Bende iyiyim kizlar tlfdan girdigim icin alinti yapamadim 😔 hersey yolunda cok sukur cok az kaldi heyecan dorukte artik Allahim sag salim bize gondersin askerlerimizi..

Bugun memleketteydik, atarsa 34 diyorum İstanbul'a selam yola tam
Gaz devam! :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:84::84::84::84::84::84::84::84: çok özledimmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84:

merhaba canım ehe ne guzeldiiiir :) Az kaldı az sabır sonra ayrılmamak uzere bırlıkte olacaksınız :nazar::72:

Cok sukur yolunda olmasına sevındım cnmm hadı hayırlısı ya sabır de bıttecektır bugnlernzde :nazar::72:

cnmm baaak az kalmışş alıcaksın askeriniii oradaaan nolur üzülme bugnlerne sükret inan gecicektir:34::29:

merhaba canım ehe ne guzeldiiiir :) Az kaldı az sabır sonra ayrılmamak uzere bırlıkte olacaksınız :nazar::72:

Cok sukur yolunda olmasına sevındım cnmm hadı hayırlısı ya sabır de bıttecektır bugnlernzde :nazar::72:

cnmm baaak az kalmışş alıcaksın askeriniii oradaaan nolur üzülme bugnlerne sükret inan gecicektir:34::29:

inşallah geçicek biliyorum ama artık çok zorlanıyorum :(

bugün ağlamayayım dedim şurada ne kalmış dedim ama sanki bir ay da uzun bir süre gibi ya:14::14::14:

hıc oyle dusunme baak şafak kaçlardn bugnlere geldın bıttecek elbeeet zor gıbı gorunsede 1 ay sonra kavuşcaksın askerıneee yapcaklarnızı dusun hazırlk yappp alısvrse cık ılk karşıladgnda ne gyceksn onu dusun ne sprzler yapcaksn onu dusun planlar hazırla vs vs derken hemencık geçer cnm uzme bu dusunceydde gırme derm :29:

Selam canlar nasılsınız bakalım şafakları yedik yedik bitiyor şaka maka sadece azcık daha sabretmek lazım nerdeen nereye geldik bana bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor vallahi çok şükür atarsaa bugünde bitti sayılır atarsaa 32 Isparta :64:

Selam canlar nasılsınız bakalım şafakları yedik yedik bitiyor şaka maka sadece azcık daha sabretmek lazım nerdeen nereye geldik bana bazen hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor vallahi çok şükür atarsaa bugünde bitti sayılır atarsaa 32 Isparta :64:

Maşallah kuzum 20ler fln dencek :1: bitti bitti planlara başlaaa :52:

Kizlar 1 ay 2 gun farkinda misiniz? Simdi donup bAktigimda diyorum ki hadi canim 5 ayi yedik mi ama gecti bitti cok sukur Allahim hepimizin askerlerini sag salim yuvalarina dondursun ins :)) ya supriz mi yapicaksiniz ben hic dusunmedim azicik su kardesinizede akil verin :((

$HARITA~1.JPG

kızlar haritam nasıl olmuş.sizler paylaşmıştınız bu haritayı boşken bende boyadım sizler napıyosunuz boyayanınız var mı :49::49:

Back