super sende 50 'lere gelıyorsun benm ıcın şafak atarsa 58
evetttttttt yuppiiiiiii
ohhhhh sevdiceğine ugramalısın
ŞAFAK : ( 58 )
PLAKA: (SİVAS)
Dün fazla saymışım 59 u pas geçtik
canlarım merhabaçoook özledim sizleri.bildiğiniz üzere eşim gelmişti geçen hafta dün akşamda yolcu ettikk tekrar
hiç giremedim topiğe bi ara açtım bilgisayarı kızdı eşim ben gelmişim sen nete giriyosun diye kapatmak zorunda kaldımson iki ayımız kaldı hayırlısıyla bugünleride bir bitirsek.sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır ve sevdicekleriniz iyidir.biz oğluşla gayet iyiydik ama babasına çok alıştı hergün dışardaydık havalarda çok iyiydi şansımıza şimdi evde baba diye onu arıyor telefonda konuşuncada çığlığı basıyor bu arada fazla gelen olmuyor galiba topiğimize.eskiden ne kadar güzeldi burası ne kadar hareketliydi.neyse herkes iyi olsunda günler bir şekilde geçiyor zaten...:93:
Atarsa 100!!!! 3 basamaklıların son günü ıslatma vaktiii
Hepinize gunaydin kizcelerimmm cok sukur sonunda 50 lere geldikk ama bizi bu ara safak sikistiriyo diyebilirim bi ben bunalima giriyorum bi nisanlim ikimiz birbirimize moral verip duzeliyoruz artik napalim :)) sizlerde durum nedir hersey yolunda mi?
günaydın hülyacım eşim izindeyken 60 gün ümüz kaldı bitti diyordu şimdi telefonda offf offf daha 60 gün var nasıl geçer diyor.nizamiyeden içeriye girince psikolojileri tamamen değişiyor hele bu dönem daha zor zaman azaldıkça sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor hem onlara hemde bizlere :26:
Bende safak sayan yarenlerdenim...
şafak inşallah su gibi geçer biter..
inan çok haklısın canım o kapıdan girdikleri an tamamiyle herşeyleri değişiyor.. benim sarım hep söyler '' Allahtan mantığı kapıda bırakıyorum içeri girerken'' der :)) eşine söyle o da bu taktiği uygulasın çünkü nişanlım geçenlerde mantığı devreye soktu tamamiyle bunalıma giriyodu inan çok üzülüyorum ama yapıcak bişey yok çoğu bitti azı kaldı 100 küsür günü bitirdik bile..
Bende safak sayan yarenlerdenim...
şafak inşallah su gibi geçer biter..
o da aynı şeyleri söylüyor canım ama bazen olmuyor diyo
çok şükür çoğu gitti azı kaldı ama insan hayatından 6 ay çalınıyor sanki az zaman değil.eşim izindeyken öylesine çok büyük bir tekstil fabrikasına iş başvurusunda bulundu şaka gibi ama 10 dk sonra aradılar görüşmeye çağırdılar tabi biz şoktayız :) ertesi gün görüşmeye gidiyor ve üretim şefliği ve 2000 tl maaş teklif ediyorlar tabi fabrikanın 3 ayda bir bonusları var çift maaş ama bizimki askerliğinin devam ettiğini söyleyince doğal olarak iş olmuyoraskerden sonra tekrar görüşelim dediler bakalım hayat ne gösterir bilmiyorum.ahhh bu askerlikkk bir bitse artıkkk
slm cnm hoşgeldin aramıza şafağımız yakınmış birbirine
inşallah
canım benim sakın sıkma canını herşeyde hayır vardır bu şekilde düşün eşinin yiyeceği ekmek ordaysa emin ol yine döner dolaşır sizi bulur.. benzer birşey bizimde başımıza geldi.. nişanlım için iş başvuruları yaptım dedim ki nasılsa alımlar yazın oluyor şimdiden cv havuzlarına düşsün yazın ihtiyaç olduğunda bakarlar.. 1 hafta sonra geri döndüler ve nişanlımı çağırdılar bizde askerlik durumunu söyleyince peki deyip kapattılar napsınlar bizde napcağımızı şaşaırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?