haklısın cnm herşeyde bir hayır vardır dedik bizde.bak aynısı sizinde başınıza gelmiş çok kötü bir duygu ya ararsın bulamazsın sonra bu durumda da iş bulunca insanın canı iyice sıkılıyor. artık hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz bişey yok
bu arada çok sakın burasııı :26:
aynen öyle kuzum bizimde 2-2,5 hafta oluyor bu başımıza geleli.. biz yaz için başvururken hemde güzel bi yerden isim vermeyeyim aman reklama girmesin güzel bi konum için teklif geldi mecburen hayır dedik napalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık..
evet burası uzun bi zamandır sessiz artık, neden böyle olduk anlamıyorum bende çok fazla giremiyorum kimse olmayınca açıkcası.. ama şafaklar azalırken keşke eskisi gibi hep beraber olsak burda :26:
Hepinize gunaydin kizcelerimmm cok sukur sonunda 50 lere geldikk ama bizi bu ara safak sikistiriyo diyebilirim bi ben bunalima giriyorum bi nisanlim ikimiz birbirimize moral verip duzeliyoruz artik napalim :)) sizlerde durum nedir hersey yolunda mi?
Bende safak sayan yarenlerdenim...
şafak inşallah su gibi geçer biter..
Gunaydin sinop bu sabah kocamla beraber istimaya uyandim
şafaklar attı buruk bir şafak atma yaşıyorum şuan kimseler yok bari ben şafağımı tek başıma attırayımahhh baharım sen de yoksun ....
SELAM OLSUN SANA TOKAT
Eki Görüntüle 991352
beeeeeeen olmaz olurmuyumm kuzum rast gelmıorzz attırdımm aaa hıc bırakırmıyımmm nasılsınnn
bırakma zaten sakın bırakma canım canlılık katıyor bu şafak panomuz.iyi sayılırım son 60 günümüz var onu bitirmeye çalışıyoruz.sen naptın nasılsın çarşınız varmış galiba bugün bizimde dün vardı iyi ki var bu çarşı izinleri yüzünü görüyoruz sevdiceklerimizin
bırakmam kuzummmazalıyorr cok sukur şafaklarımz atarsa bızımde 54 :) gecıo plakalar allaha sukur bı marta gelssek bttmıs olck evet cnmm çarşımız vardı 3 saat goruntulu konuştk zaman nasl gecıo anlamıo ınsan yaaa :) kesnlkle brzz moral oluyo
gerçekten nette görüşürken zamn nasıl geçiyor bende anlamıyorum birde bizimki öle bir teselli bulmuş ki diğer ay ordayım diyor neymiş şubat ayını saymıyormuş :) bende bişey diyemiyorum üzülmesin diye ewet hayatım diğer ay birlikteyiz diyorum artık :44:
ama az kaldı gerçekten...
bu arada sizin askerlik ne zaman bitiyor günü belli mi baharcm bizimki hala belli değil diyor ama eşim diğer arkadaşlarından 3 gün geç çıkacak malum 3 gün izin kullandık.ya 21 nisan yada 24 nisan çıkarım diyor belli değil yani.
bayıldım bu çarşı olayınaaaaa
aslında haklı kuzu 5 gün sonra bıttıyor şubat :)) Biz billeti bile kaç hafta önce aldık kuzu 19 nisanda çıkıcak inşallah :) ciddn bttıo sanırım allaha sukurler olsn
kesnlıkle cnm kaydett sende tut daha az gelıo ınsana dusunsene 7 tane çarşımızz kaldıııyı motıve edıooo fıkır bızzz 353. dönem yarelerne ayittt
haklı haklı da işte böle oluncada hiç geçmiyor gibi geliyor...yinede çok şükür bitiriyoruz allah hepimize son günlerimizde bol bol sabır versin çünkü yaklaştıkça dahada zor geçiyorrr
aynen son zamanlarda sabır denıleen olaaay tukenıo gıbı cook ozleeem var cooook
hemde ne özlem......
eşim geçen hafta yanımdaydı perşembe yolcu ettik dünde nette görüştük ama tamamen bitirmeden olmuyor sürekli bir hasret çekme durumları var
ya diğer kızlar artık uğramıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?