son sorunu şimdi gördüm :) statü tercihi kısa dönem oldu üniv. mezunu işletme ama yedek subaylık da çıkabilir küçük bir ihtimal de olsa şansımıza artık...
içine bi yer doğuyor mu? bana karadeniz doğuyor hep ya da kütahya eskişehir falan:)
benim içime doğuyor demiyim de yüksek oranla beklediğimiz yer iskenderun kocaeli yada izmir mesleğinden dolayı tabiki düşük ihtimalle beklediğimiz yer olmayadabilirmiş :) karadeniz neden peki ?
inşallah canım 12 ay olur ama yine de uzun bi dönem :) askere gitmeden şimdiden gün sayıyorum askere gideceği zamanı falan askerlik benim için çoook uzun oluyor biz bir de uzaktayız çünkü :)
siz şanslısınız valla bizimkiler yarılamış olacak sizinkiler dönecek :))
öyle bir haber duydum bende ama 15 ay yapacaklar yarın açıklanıyormuş sanırım. kısa dönem ve yedek subaylar 25'inde kesinbekle bekle geçmiyor sanki vakit..
kızlarrr benim erkek arkadaşım uzun dönem yapacak yeri açıklandı iskenderun çıktı
nasıl 15 ay yapacaklar canım 12 ay diye biliyorum şuan uygulamaya gecmedi ama gececek diye biliyorum ben :s
oh be yalnız değilmişim bende 5 ay nasıl geçicek diyordum burda birbirimize destek oluruz belki daha çabuk geçer zamankızlar açıklandığı zaman hepimiz yazsak mı nereye çıktığını? hani belki aramızda askerlerini aynı yere gönderelnler olur en azından onlar orda birbirlerine destek olur bizim hanımlar tanışıyo diyerekten uzun dönem yapacak olanların yarın açıklanıyor ama kısa dönemlerin 25 Ekimde.. keşke bizimkilerde yarın açıklansaydı bayram öncesi bilirdik nereye gideceğini ( kısa veyaz uzun bence özlem her zaman özlemdir ne diyelim :S bizimde döndükten sonra düğünümüz olacak nasipse o gittiğinde ben çeyimizi yapıcam gelmesine yakın ev araştırmalarına başlıcam yakın olsun demiyorum gittikleri yerde rahat olsunlar bence en önemlisi bu şimdiden Allah yardımcımız olsun
12 ay canım ya kusura bakma yanlış yazdım hep 15 ay diyorduk ya:) bu arada hayırlı olsun canım yaa Allah kavuştursun stres bitti senin bizimkinin belli olmasına daha 2 hafta var kafa sürekli orda:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?