- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
- 103
9 da yatışssa nasıl 1odan snra arıycakmıs zorunlu yatış yokkmu tamam :) :) Gidersen teek haberim olsun yemın torenıne :)
Tamam canım. Bilmiyorum o kadarını ya. Daha 2 günlük asker yareniyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 da yatışssa nasıl 1odan snra arıycakmıs zorunlu yatış yokkmu tamam :) :) Gidersen teek haberim olsun yemın torenıne :)
Kubrah bıde konusursan şafaak olayyını sorsana kaçmış şafakk bılıyodur onlar kesın :))))
numarayı da bana mutlaka ver tatlım ya çok teşekkür ederm beni o kadar mutlu ettin ki içimi rahatlattın Allah razı olsun
canım forumu takip ediyordum yazını görünce çok üzüldüm.. nişanlın askere gidecek olmanın verdiği stresle öyle demiştir.. özellikle askere gittiğinde bir sıkıntısı derdi olduğunda ailesiyle değil sevdiğiyle paylaşıyor bu durumu.. bir kaç gün geçsin nişanlın kendini toparlasın arayacağı ilk kişi sen olacaksın.. ben yolu yarıladım 3 hafta önce nişanlımla sorun yaşadık saçma sapan bir sebepten 2 gün aramadı benim ona ulaşabileceğim tlfn yok bende arayamadım.. sonra bir baktım arıyor hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor.. senin nişanlında arayacaktır.. sen canını sıkma sadece dua et![]()
Kubrah bıde konusursan şafaak olayyını sorsana kaçmış şafakk bılıyodur onlar kesın :))))
çok sağol canım çok teşekkür ederim söylediklerin için ama malesef biz nişanlı değiliz öyle düzenli giden bi ilişkimiz de yoktu yani ne sevgili olabilidk doğru düzgün ne kopabildik en son gitmeden iyidik ama son 1 hafta çpok kötü geçti en sonda bu büyük kavga olunca koptuk beni bi daha arama dedi bilmiyorum inşallah arar ama burdaki arkadaştan aldğm bilgiye göre rahatta iyi olduğunu biliyorum en azından çok şükür.
yaa sanırım izinsiz 168 günmüş![]()
inşallah haber almaya devam edersin ve inşallah kendisi arar da konuşursunuz canım.. sorunlarınız üst üste geldiyse patlamış olabilir malum askere gidecek o sıkıntı üstüne gelmiş.. hayırlısı canım.. hayırlısı için dua et önemlisi bu![]()
sağol tatlım inşallah hepimiz bu dönemi en hayırlı ve güzel şekilde atlatırız.
şuanda dogru şafaktamıyz yanı
şuan izinsiz doğru şafaktayız gibi duruo ama emin deilim
Kızlar sevdiceği manisa merkez de olan kaç kişi var?
benimki bugün teslim oldu arayamazlarmı yapma bunu yaaa çok kötüyüm elimde telefon bekliyorum... nekadar koyuyormuş insana...![]()
Ben varımmmmm![]()
Aynı yerde olmaları ne güzel..![]()
Aradımı senınkıı ? Benimmkı sukurler lsn aradıı arkdsndn almıs kartı gene arıycm dedı ohh be sukurler olsn![]()