355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Senınkıde manisa de deglmıı bnmkı arkdsndn almıs kart :) ararım gene dedi sukurler olsn yaaa

kızlar çok canım yanıo benim... çok özledim böle kaçak gibi sanki, sanki gizli saklı konuşuyoruz gibi 1dk -iim- bitti knuşma... çok fena koyuyor.. kısa dönemde görüş izni olmuyor değilmi olsa nolack bir bilet gidiş dönüş en az 250tl.. çok lazımdı 1200km... bukadar ağır olabilceğini tahmin etmedim. gülüyorum ama içime akıo resmen... oturuo içime...
keşke dedikleri gibi amaaan desem... olmuyor işte...

Son düzenleme:

Ah cnmmmmmmm cok zor bnmde cnm yanıo bellı etmıorumm ama ((((( napıcaz guclu olmamız gerekıo

Sevdiği İzmir Gaziemir de olan var mı kızlar. Şafak kaldı 166

Benim herşeyim de bugün teslim oldu . Şimdiden o kadar çok özledim ki... Sevdiği İzmir Gaziemir de olan var mı kızlar. Şafak kaldı 166

Aramıza hoşgeldiinn canımm aşıcaz hep bırlıkte 93/4 asker yarenleri toğinee bak tertipcan :)

Benim herşeyim de bugün teslim oldu . Şimdiden o kadar çok özledim ki... Sevdiği İzmir Gaziemir de olan var mı kızlar. Şafak kaldı 166

şafak 165 benimkide bugn teslim oldu. ben izmirdenim. orası çok rahattr benim abim acemiliğini orda yaptı sonra edirneye gitti için rahat olsun ulaştırma iyi ve rahattır. çok güleryüzlüdürler ii karşılarlar merak etmeyin bize emanet derler. yemekler falan çok güzeldir ben lisede milli güvenlik dersinde gitmiştim oraya bide.

Çoook sağol cnmmmmmm

ben gıderken vıdeo cekmıstıkk konusma yapmıştı dun aksamm onu ızledım

bana da sabah ses kaydı yollamış, bütün gece uyuyamadım hep uyandım seni düşündüm kolumu attım etrafıma sanki yanımdasın,sana dokuncakmış gibi hissettim kendimi dedi canım sende kaldı falan dedi.. şiştim aglamaktan

Ses kaydı askerden mı yollamıs nasl :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…