Az önce telefon çaldı koşa koşa açtım içimden geçtiği gibi aşkımmış arayan, dünden beri 4. arayışı, iyimiş, rahatlarmış baya, ama sen yoksun dedi. Sesini duyunca o kadar sevindim ki, yemek yemişler falan çok özledim yaa..
gözün aydınnnn :))Senınkıde manisa de deglmıı bnmkı arkdsndn almıs kart :) ararım gene dedi sukurler olsn yaaa
Durup durup resimlerimize bakıyorum nasıl özledim şimdiden..
kızlar çok canım yanıo benim... çok özledim böle kaçak gibi sanki, sanki gizli saklı konuşuyoruz gibi 1dk -iim- bitti knuşma... çok fena koyuyor.. kısa dönemde görüş izni olmuyor değilmi olsa nolack bir bilet gidiş dönüş en az 250tl.. çok lazımdı 1200km... bukadar ağır olabilceğini tahmin etmedim. gülüyorum ama içime akıo resmen... oturuo içime...
keşke dedikleri gibi amaaan desem... olmuyor işte...
ben bakamıyorum koyuverdimmi susmak bilmiyorum..
gözün aydınnnn :))
ben bakamıyorum koyuverdimmi susmak bilmiyorum..
Benim herşeyim de bugün teslim oldu . Şimdiden o kadar çok özledim ki... Sevdiği İzmir Gaziemir de olan var mı kızlar. Şafak kaldı 166
Benim herşeyim de bugün teslim oldu . Şimdiden o kadar çok özledim ki... Sevdiği İzmir Gaziemir de olan var mı kızlar. Şafak kaldı 166
Aramıza hoşgeldiinn canımm aşıcaz hep bırlıkte 93/4 asker yarenleri toğinee bak tertipcan :)
Çoook sağol cnmmmmmm
ben gıderken vıdeo cekmıstıkk konusma yapmıştı dun aksamm onu ızledım
İnşallah canım Allah hepimize sabırlar versin yardımcımız olsun inşallah
bana da sabah ses kaydı yollamış, bütün gece uyuyamadım hep uyandım seni düşündüm kolumu attım etrafıma sanki yanımdasın,sana dokuncakmış gibi hissettim kendimi dedi canım sende kaldı falan dedi..şiştim aglamaktan
Ah cnmmmmmmm cok zor bnmde cnm yanıo bellı etmıorumm ama((((( napıcaz guclu olmamız gerekıo
Ses kaydı askerden mı yollamıs nasl :S
bende hiç belli etmiorum ama içimi deşiyolar sanki...
hayır teslim olmadan önce
Kızlar sevdiceği manisa merkez de olan kaç kişi var?
ben varım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?