• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benimkinin adı gökhan kızıl istanbullu trakyalı zaten konuşmasından anlar 27 yaşında ama ona söylemesin olur mu sorduğumu lütfen haber alırsan beni de bilgilendir canım çok kötüyüm

yok canm bn deerim durumu anlatr hali keyfi nasıl bak derim haber alırsam hemen yazarm merak etme

canım izinler dahil 168 gün.. Yol izninde askerden sayılıyorsun sevk tarihin 4 kasım.

Teslim tarihini baz almıyor muyuz hesaplarken? Benimki 6 sında teslim oldu.

Bir de şu şekilde hesaplanıyor dediler. 6 ay -12 gün izin - 1 gün yol izni. 6 Mayıstan yola çıkarak hesaplayınca 23 Nisan çıkıyor.

Bir de şu şekilde hesaplanıyor dediler. 6 ay -12 gün izin - 1 gün yol izni. 6 Mayıstan yola çıkarak hesaplayınca 23 Nisan çıkıyor.

kim söyledi canım? ben 168 biliyorum normalde 155-156ydı.

hayır sevk başlangıc gunuu baz alınıyor oda 4 kasım

uzulmeyın kızlar en azından sesını duydunuz ben daha beklıyorummmmmm :4:

Benimki giderken telefon kartı alıp gitmişti. Orada olmayabiliyormuş. Belki ilk günler olduğu için kart falan kalmamıştır. Ondan arayamıyordur. İmkanı olunca arayacaktır. İnşallah zor bir durumda değildir. Geç olsun güç olmasın.

canım zaten 7*24=168 gün e bir ay 4 hafta zaten 24 hafta 6 aya tekabül ediyor. değişen tek fark sınav olup teslim tarihi arasında 12 gün vardı ozaman izinli oluyorlardı bizimkilerin öle birşeyi yok gene 6 ay yani. onlar 24 gün izinli gibiydi öle düşün.

izin kullanmazsa 168-12=156da gelir. uzun dönemde de böyle canım bak "Askerliğin 12 aya düşürülmesi ile birlikte, silah altındayken izin kullanmayan bir yükümlü, toplam 11 ay 6 gün kışlada kalacak."

Son düzenleme:
Benimki giderken telefon kartı alıp gitmişti. Orada olmayabiliyormuş. Belki ilk günler olduğu için kart falan kalmamıştır. Ondan arayamıyordur. İmkanı olunca arayacaktır. İnşallah zor bir durumda değildir. Geç olsun güç olmasın.

Canım bızımkıler aynı yerde nasıllmı yemeklerr , yerlerı komutan ve arkdşşları ?? :(

benimkinin adı gökhan kızıl istanbullu trakyalı zaten konuşmasından anlar 27 yaşında ama ona söylemesin olur mu sorduğumu lütfen haber alırsan beni de bilgilendir canım çok kötüyüm

yine aradı canım çok rahatmış komutan demiş kasmayın burası iyidir gökhan diye biri bnmde koğuşta var bakar sölerm dedi numara verecek bana sana onu da veririm ZATEN KISA DÖNM İKİ KOĞŞLARMIŞ MUTLAKA TANIŞIRLAR

Son düzenleme:
Canım bızımkıler aynı yerde nasıllmı yemeklerr , yerlerı komutan ve arkdşşları ?? :(

Çok konuşma fırsatımız olmadı aslında. Yemekler iyi dedi. Bugün eğitim olmamış. Komutanları nasıl bilmiyorum. ama kayıt işlemleri yormuş baya. 6-7 kişi var burada onlarla takılıyoruz dedi. Ama bilmiyorum tabi ki nasıl insanlar kimler.

Çok konuşma fırsatımız olmadı aslında. Yemekler iyi dedi. Bugün eğitim olmamış. Komutanları nasıl bilmiyorum. ama kayıt işlemleri yormuş baya. 6-7 kişi var burada onlarla takılıyoruz dedi. Ama bilmiyorum tabi ki nasıl insanlar kimler.

off off haber alırsan banada soyle cnm cok mrk edıorm:17:

Kubrah bıde konusursan şafaak olayyını sorsana kaçmış şafakk bılıyodur onlar kesın :))))

yine aradı canım çok rahatmış komutan demiş kasmayın burası iyidir gökhan diye biri bnmde koğuşta var bakar sölerm dedi numara verecek bana sana onu da veririm ZATEN KISA DÖNM İKİ KOĞŞLARMIŞ MUTLAKA TANIŞIRLAR

canım benim sana çok teşekkür ederim çok sağol ben ne diyeceğimi bilemiyorum seni bana Allah gönderdi ama söylemesin gökhan a nolur şimdi bi de bu yüzden kavga etmeyelim

numarayı da bana mutlaka ver tatlım ya çok teşekkür ederm beni o kadar mutlu ettin ki içimi rahatlattın Allah razı olsun

Back