• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar benimkisi dün teslim olmadan aradı o kadar kötüydü ki sesi hiç böyle duymamıştım onu :14: çok kötüyüm seni bırakmak görememk çok ağır dedi:14: Arkadaşını aramıs sana emanet ne olur sürekli ilgilen onu yanlız bırakma demiş ve ağlar gibi olmuş:14::14: çok kötüyüm

geride birini bırakmak da çok kötü.. benide aradı çok kötüydü...:14::14::14:

yalnız olmadığımı bilmek güzel... çok kötydüm iyiki varsınız:43:

canm şimdi aradı yerleştm sorun yok iim dedi :( adı ne nereli sennki belki tanışırlar

benimkinin adı gökhan kızıl istanbullu trakyalı zaten konuşmasından anlar 27 yaşında ama ona söylemesin olur mu sorduğumu lütfen haber alırsan beni de bilgilendir canım çok kötüyüm

Aradııı çok karışık kıyafet vs. Sonra arıcam tekrar, merak etme beni dedi.

Allahım sana şükürler olsun:14::14::14::14::14:

benim eşimde bugün gitti Çanakkale ye Gelibolu ya :(
herşey iyi güzel de nasıl özledim ya bi arasa istediğim zaman ulaşabilsem hiç sıkıntım kalmıcak ağlamaktan gözlerim şişti.
çok kötü ya daha mayısta evlendik :(

benim eşimde bugün gitti Çanakkale ye Gelibolu ya :(
herşey iyi güzel de nasıl özledim ya bi arasa istediğim zaman ulaşabilsem hiç sıkıntım kalmıcak ağlamaktan gözlerim şişti.

Off evliykeen dahada zordurr:18::18::18: Allah sanada sabır versın arayabılen arıyor cnmm bnmkıde dun teslımm oldu aama aramadı :45: bekle ımkanı oldugu gbı senı arıycaaak :72:

benim eşimde bugün gitti çanakkale ye gelibolu ya :(

al benden de okadar davul gibi oldu kocaman gözlerim, bizde 22 gün öce nişanlandık :14:

Son düzenleme:
Back