canım ben ptt ile gönderdim izmirde yaşıyorum askerim denizlide 1 günde gitti yani pttye verdiğim günün ertesi sabah askerimin elinde olduu mektup yazdım ben 3 sayfa bide parfümümü sıktım askerimin çok hoşuna gittii denemelisin bence
Teşekkürler benden başka herkesin kıbrısla alakası var :)
Valla ben burda olmaktan gayet mutlu oldum digerleride kabul ederse seve seve gelirim hepsonucta hepimiz asker yareniyiz ve en iyi bizi yine bizim gibi asker bekleyenler anlar
Gelecek canım hatta hiç nolu yok ama izin kullanacak sanırım
Ne güzel tatlım senin adına çok sevindim :) bizimkinin ikisininde aynı yere çıkması ii olmadı gelmicem erken biter o zmn dio hiç izin kullanmayacakmışama geçen gün aradı haftaya cumartesi pazar çarşı izni var o zmn msnden görürüm onu
Bugün konuştum canım ayarlamış kesin izin kullanacakmis ama 4 gün uzayacak askerlik deNe güzel tatlım senin adına çok sevindim :) bizimkinin ikisininde aynı yere çıkması ii olmadı gelmicem erken biter o zmn dio hiç izin kullanmayacakmışama geçen gün aradı haftaya cumartesi pazar çarşı izni var o zmn msnden görürüm onu
Canım 347. Dönemlere bi teşekkür edelim bu fikir için şafakmatik fikri hem güzl oldu hmde kımın askerı nerede herkes daha rahat hatırlıycak sanada teşekkür ederizz cnm haberdar ettıgın ıcn:13:
kızlar bende gönderdim ptt kargoyla hemde aps yapmıştım bir hafta oldu göndereli mutemet gelmesi bekleniyor dio hala almadı mektubumu :2:
herkese günaydın kızçeler :)) DEAM, ellerine sağlık tatlım ben fikri getirdim, sen daha da güzelleştirdinn
kızlar 4 aylara düştük çok şükür, yanında 30 gün yazsada olsun 4 ayı görmek bile çok çok güzelll :)
rica ederim kuzum ne demek :)) aynen aynen teşekkür etmemiz lazım dur ben yazayım şimci onlara :))
herkese günaydın kızçeler :)) DEAM, ellerine sağlık tatlım ben fikri getirdim, sen daha da güzelleştirdinn
kızlar 4 aylara düştük çok şükür, yanında 30 gün yazsada olsun 4 ayı görmek bile çok çok güzelll :)
hah tatlım bende akşam yazılanları okuyup sana özelden ekler misin beni diye mesaj atcaktım ama nereye ekliceksin bilmiorm die düşünürken sen beni yazmışsın kıyamam sana çok mutlu oldum beni de düşündüğüne
kızlar kusuruma bakmayın o kadar yoğun zamanlar geçiriyorum ki iş yerinden ancak buraya girebiliyorum. işten çık kursa git boş wakitlerde ders çalış falan... hiç ilgilenemedim burasıyla ama sağolun siz o kdr güzel sahiplendiniz ki iyiki açmışım bu topiği:)
sen yap sen :)))
aşk olsun ya beni atlamışsınız
yaptimm gittimmcanım beniiiimmm harika olmuş ellerine sağlıkk çok güzel olmuş
çok keyfsizim çok mardinde teroristler ktm ye saldırmışlar van da belediye arabalarını yakmislar nasıl gönderecem ben Allah im sana emanetler
ayipsin gokcecim bu topigin sahibni yazmamk olmazdi sende bizdensin iyiki acmssn gzl yurrkli insanlar sdce girio topigine :)) canim yogunluk iyudr sevdgnle de vakt gecr bak son gunler...
burda herkez kısa donem yaaaaauzun donem bekleyen hiç mi yok :2:
inan neredeyse hiç görüşemiyoruz desem yeridir alışıyoruz böylece belki bir anda şak diye gitmesi daha çok koyar gibi ama tonlarca planımız var hangisini hangi ara yapıcaz hiçbir fikrim yokvakit yaklaştıkça veda sahnemiz de gözümün önünde canlanmaya ve içime bir yumru oturmaya başladı bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?