355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar bende gönderdim ptt kargoyla hemde aps yapmıştım bir hafta oldu göndereli mutemet gelmesi bekleniyor dio hala almadı mektubumu :2:

Valla ben burda olmaktan gayet mutlu oldum digerleride kabul ederse seve seve gelirim hep sonucta hepimiz asker yareniyiz ve en iyi bizi yine bizim gibi asker bekleyenler anlar

canım benimm ne demek buyrun gelin tabikideee uzun kısa hiiiçç farketmezz hepimiz yareniiz hepimiz askerimizi sevdiğimizi bekliyoruz

Canım 347. Dönemlere bi teşekkür edelim bu fikir için şafakmatik fikri hem güzl oldu hmde kımın askerı nerede herkes daha rahat hatırlıycak sanada teşekkür ederizz cnm haberdar ettıgın ıcn:13:

rica ederim kuzum ne demek :)) aynen aynen teşekkür etmemiz lazım dur ben yazayım şimci onlara :))

herkese günaydın kızçeler :)) DEAM, ellerine sağlık tatlım ben fikri getirdim, sen daha da güzelleştirdinn
kızlar 4 aylara düştük çok şükür, yanında 30 gün yazsada olsun 4 ayı görmek bile çok çok güzelll :)

rica ederim kuzum ne demek :)) aynen aynen teşekkür etmemiz lazım dur ben yazayım şimci onlara :))

YAz tabi tatlimm 353 .donem tesekkur eder 347.doneme ...
bu tarz yapan gruplar var onlarada tesekkurlrr daha sevimli.halde duruyo :) hepmz asker bklyrz safak kartlari nasl herkezde aynysa buda benzr olsn sorun olmaz snrm fakrli fusunceler cikmasn snra.basimiza kesnlikle 4 ay yazsini gormek bile ayri keyiff daha zamani olanlards tezz zmnda bu rakamlara duser insss

ayipsin gokcecim bu topigin sahibni yazmamk olmazdi sende bizdensin iyiki acmssn gzl yurrkli insanlar sdce girio topigine :)) canim yogunluk iyudr sevdgnle de vakt gecr bak son gunler...

çok keyfsizim çok mardinde teroristler ktm ye saldırmışlar van da belediye arabalarını yakmislar nasıl gönderecem ben Allah im sana emanetler

sen yap sen :)))

aşk olsun ya beni atlamışsınız

canım beniiiimmm harika olmuş ellerine sağlıkk çok güzel olmuş
yaptimm gittimm

tatlimm iyle dusunme isteyenleri ekledimm msej attin dedm isteyen safagni acemi ustasni yazsn bana ozeldn dedm bu gece senide eklerimm istedgni ogrendm ya :)

cok tesekkur ederrm benzeer yapanlR var cok hos oluo fikir icn burdn onlarda tesekkrler tek fkri aldm yazilar bana ait hahaha sizleri amac mutlu etmrkti safakmatigimizzz ise yarafiii :)))

ayipsin gokcecim bu topigin sahibni yazmamk olmazdi sende bizdensin iyiki acmssn gzl yurrkli insanlar sdce girio topigine :)) canim yogunluk iyudr sevdgnle de vakt gecr bak son gunler...

inan neredeyse hiç görüşemiyoruz desem yeridir alışıyoruz böylece belki bir anda şak diye gitmesi daha çok koyar gibi ama tonlarca planımız var hangisini hangi ara yapıcaz hiçbir fikrim yok vakit yaklaştıkça veda sahnemiz de gözümün önünde canlanmaya ve içime bir yumru oturmaya başladı bile...

burda herkez kısa donem yaaaaa uzun donem bekleyen hiç mi yok :2:

merve aramzda snrm uzn yok ama bizm icin uzun kisa donem farki yook hepimiz uznda olsa kisada olsa hagta safagi 80 lerde olanlara bile acik yeri gekio safagi plakalara dusmuslere teselli veriorz yda tam tersi ama burda bi ayrimcilik yok oylede bi topigz :)

hic alisyrz byle deme alismya calisma yanindayken gorr first yarat yetrnce ztn goremycksn ve aliscaksn yanindaykn kendne bunu yapma ... az kaldi cnm bugnlerde gelcek gecicek yabindayiz senin bak bzmkiler daha gttiii die buraya geldk safakk kac acba bilen ykmuuu dedikk agladik bgn yolladkk dedk bak smdi acemileri btti ustaya yollyrz haftaya yanmza bile geliolar ck sukur brbrmze destekle bttcekk bugnler ya sabirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…