yaptimm gittimm
tatlimm iyle dusunme isteyenleri ekledimm msej attin dedm isteyen safagni acemi ustasni yazsn bana ozeldn dedm bu gece senide eklerimm istedgni ogrendm ya :)
cok tesekkur ederrm benzeer yapanlR var cok hos oluo fikir icn burdn onlarda tesekkrler tek fkri aldm yazilar bana ait hahaha sizleri amac mutlu etmrkti safakmatigimizzz ise yarafiii :)))
burda herkez kısa donem yaaaaauzun donem bekleyen hiç mi yok :2:
haklısınız bende aslında kısa donem beklıycektım ama şans ıste gulmedı :2:
BENDE SANA ÖZELDEN MSJ ATTIM ALDINMI CANIMMM :) beni bilgilendir lütfen
ben uzun dönem bekliyorum[/QUO
hadi yabende uzun donem bekleyen bı benım zannedıyordum :2:
inan neredeyse hiç görüşemiyoruz desem yeridir alışıyoruz böylece belki bir anda şak diye gitmesi daha çok koyar gibi ama tonlarca planımız var hangisini hangi ara yapıcaz hiçbir fikrim yokvakit yaklaştıkça veda sahnemiz de gözümün önünde canlanmaya ve içime bir yumru oturmaya başladı bile...
ben uzun dönem bekliyorum[/QUO
hadi yabende uzun donem bekleyen bı benım zannedıyordum :2:
nerde canım senin askerin :44:
hic kotu dusunme vardr allahn bildgi bendr bazn kibrisa gdcgi icin snrleniyorm ama diorm vardr allahn bi bildgi bosuna hayir dualari varken kibrisa yollamz allhmm die sende oyle dusun biz burdaadayz hep brlkte atlatmak icin senide beklerz
SİZ GÖRDÜNÜZ 4 AYLARIben daha 11 aydayım
Bende kendimi öyle avutuyordum canım ama tekrar başlarsa çok korkuyorum(( cnm teror yok buna dua et arada kucuk.gruplar ilcede bsyler yapar istanbuldada oluo dua et teror yok:/
YAz tabi tatlimm 353 .donem tesekkur eder 347.doneme...
bu tarz yapan gruplar var onlarada tesekkurlrr daha sevimli.halde duruyo :) hepmz asker bklyrz safak kartlari nasl herkezde aynysa buda benzr olsn sorun olmaz snrm fakrli fusunceler cikmasn snra.basimizakesnlikle 4 ay yazsini gormek bile ayri keyiff daha zamani olanlards tezz zmnda bu rakamlara duser insss
çok keyfsizim çok mardinde teroristler ktm ye saldırmışlar van da belediye arabalarını yakmislar nasıl gönderecem ben Allah im sana emanetler
haklısınız bende aslında kısa donem beklıycektım ama şans ıste gulmedı :2:
canım benim özlem artsada zaman öyle böyle bi şekilde geçiyor üzülme hakkınızda hayırlı olan buymuş böyle düşün inşallah zaman su gibi akar geçer senin içinde
hic alisyrz byle deme alismya calisma yanindayken gorr first yarat yetrnce ztn goremycksn ve aliscaksn yanindaykn kendne bunu yapma ... az kaldi cnm bugnlerde gelcek gecicek yabindayiz senin bak bzmkiler daha gttiii die buraya geldk safakk kac acba bilen ykmuuu dedikk agladik bgn yolladkk dedk bak smdi acemileri btti ustaya yollyrz haftaya yanmza bile geliolar ck sukur brbrmze destekle bttcekk bugnler ya sabirr..
canım sakın öyle düşünme sizin için hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki
unutma; her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...
ÖYLE CANIM ama cok zor olucak 11 ay beklemekde valla zaman hıcc gecmıyor :2:
koskoca bi Aminnnn diyorumm :)) teşekkür ettim tatlım hepimiz adınabence bizim şafakmatiğimiz çok güzel oldu eminm tüm kızlar beğenmiştir
ya okurken gözümde canlandı cidden kızlar bugün 16 gün oldu bile.. nasıl olcak nasıl göndercez diye düşünüp ağlarken ( ki her anımızı burda paylaştık birbirimizle.. gönderdikten sonra bile buraya gelip, gönderdim dedik.. ) bak ustaya az zaman kaldı bilee haftaya görücez askerlerimizii.. gökçeemm konu sahibimizz iyi yanından bak sen askerini gönderdiğinde biz usta birliğine geçmiş olucaz ve daha çok destek olucaz sana
burda herkez kısa donem yaaaaauzun donem bekleyen hiç mi yok :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?