355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

BENDE SANA ÖZELDEN MSJ ATTIM ALDINMI CANIMMM :) beni bilgilendir lütfen

haklısınız bende aslında kısa donem beklıycektım ama şans ıste gulmedı :2:

hic kotu dusunme vardr allahn bildgi bendr bazn kibrisa gdcgi icin snrleniyorm ama diorm vardr allahn bi bildgi bosuna hayir dualari varken kibrisa yollamz allhmm die sende oyle dusun biz burdaadayz hep brlkte atlatmak icin senide beklerz

seni anlıyoruz, anlıyorum ama bu günlerinin tadını çıkar olur mu gelecek günlerden korkma alışacaksın hepsine bizim gibi onsuzluğu alışamasanda bu duruma alışacaksın

hic kotu dusunme vardr allahn bildgi bendr bazn kibrisa gdcgi icin snrleniyorm ama diorm vardr allahn bi bildgi bosuna hayir dualari varken kibrisa yollamz allhmm die sende oyle dusun biz burdaadayz hep brlkte atlatmak icin senide beklerz

bende hayırlısı dıyorum canm benımkının nereye duscegıde bellı degıl tabıkıde bende burdayım bundan sonra

koskoca bi Aminnnn diyorumm :)) teşekkür ettim tatlım hepimiz adına bence bizim şafakmatiğimiz çok güzel oldu eminm tüm kızlar beğenmiştir

çok keyfsizim çok mardinde teroristler ktm ye saldırmışlar van da belediye arabalarını yakmislar nasıl gönderecem ben Allah im sana emanetler

canım benimm nolur üzülme bütün askerlerimiz Allaha emanet batı doğu olması farketmez ki kaderde ne yazıyosa onu yaşıyoruz hepimiz Allaha emanet sağ salim gidip gelicekler inşallahh

haklısınız bende aslında kısa donem beklıycektım ama şans ıste gulmedı :2:

canım sakın öyle düşünme sizin için hakkınızda hayırlı olan buymuş demekki

unutma; her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır...

ya okurken gözümde canlandı cidden kızlar bugün 16 gün oldu bile.. nasıl olcak nasıl göndercez diye düşünüp ağlarken ( ki her anımızı burda paylaştık birbirimizle.. gönderdikten sonra bile buraya gelip, gönderdim dedik.. ) bak ustaya az zaman kaldı bilee haftaya görücez askerlerimizii.. gökçeemm konu sahibimizz iyi yanından bak sen askerini gönderdiğinde biz usta birliğine geçmiş olucaz ve daha çok destek olucaz sana

ÖYLE CANIM ama cok zor olucak 11 ay beklemekde valla zaman hıcc gecmıyor :2:

kıyamam böylesi hayırlı olanmış napalımm çok sinir olurum bu lafa ama '' yapacak birşey yok..'' alışmaya çalışmak diye birşey yok, alışmak zorundayız..

koskoca bi Aminnnn diyorumm :)) teşekkür ettim tatlım hepimiz adına bence bizim şafakmatiğimiz çok güzel oldu eminm tüm kızlar beğenmiştir

Ehe umarımm KEsinlikleee daha deneyımlıı destekcılerınn olacak senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…