355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

cep telefonuna atmıstım dun msj .. anladım canım.İşte geldım bende orda burda surda takılıyorum.zaten kmse yoktu benım topıkte.o yuzden bakmadım pek
bildirimler gelmio ki görmedim sms btti bnm dahada yapmam sanırım nasıl olsa bnmkiyle konuşamıoz:26 yüzden o gelene dek yapmam gbi tabi bakalım yine de....biliom nerdesin derken o anlamda demedm zaten canım...

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

:127::92:TAZE TEZKERECİYİZ ALDIM ASKERİMİ DİYEN ASKER YARENLERİ:127::92:

GERİ SAYIM YAPIYORUZ MUTLULUGUMUZA SON 10 GÜN TEZKERECİ ASKER YARENLERİ

:92LAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:92:

qizem7 -> Şafak 39 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 69 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

bonsai -> Şafak 150 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 150 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 150 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

Kubrah -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak 149 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak 150 -> Acemi - Usta birliği Edirne

Plniko -> Şafak 150 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

:13:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:13:

:18:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:18:

Gokche8605

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , Allah nasip etsin hepmize ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

Son düzenleme:
cep telefonuna atmıstım dun msj .. anladım canım.İşte geldım bende orda burda surda takılıyorum.zaten kmse yoktu benım topıkte.o yuzden bakmadım pek
dün aldım mesajı ama cwp yazamadm cnm yaa ama genelde kendi topimizde olalım burdaki arkadaşlarda rahatsız olmasn
Tabikide geeel cnmm :13:

Benmde uykum gelmıo ya ama kımısı okuyo kımısı calısıyor

yrn gelen olur gizemcimm

geldiim canımm

takılırız canım.nıe olsunlar onlarda asker beklıyor nasıl olsa.ben kendı topıgımızede bakıyorum merk etme .))

tabıkıde ya ayrışmaya nıe calısalım kı hepmzn ortak amacı asker yolu brbrmızı anlıorz .. Bnm topiğm senın topiğn mı var yapanlara bakma sen fazla abartılıo

anladm peki canm peki.....:26:

ohh maşallah senın şafakta azmış 40 ne mutlu inş bızlerde gorurz yaa

Gizeeemm kıbrıs girne ıcın dun gece 2013 de mayısta snrm askerdn gelmıs bı askern blognu okudum girnenin kızları cok glzms ve bıtane kıbrısta asker malzmlrn satıldıgı çarşı vrmıss orda satış yapan kadnlr transparn gynılorms cocuklra sats yaprkn surtunuolrms duydn mu hıc bıde gırnenın kızları cok gzlmss doymus bı erkek olrk ben bıle baktm yazms cocuk delı oldmmmmmm

inş canım yaa ben bi bitseydm de sıra size gelseydi

ala ala o carsıyı duymadım.kızlarına gelıncede ben hc guzel kız gormedım desem :S zencı cok var.bonus kafa orgu orgu saclı bı ton zengı kız var.bı keresınde grdum.bız kahvaltı yapıoduk smıt sarayında ( girne sahılde) karsımıza bı zencı kız bıde oglan oturdu.ben sandım sevgılıler.mehmet bı baktı sonra soledı bana.cocuk askermıs sabah sabah tavlamıs kızı.gorsen ama kız turkce bıle konusamıo oglanda kıronun onde gıdenı.once kahvaltı sonra ne olur bılemem yani.soka gırmıstım acık sacık sacma sapan gıyınen de cok bu arada.o dogrudur.hele de night clublar okadr cokkı.adım bası var.gece gunduz fark etmıyor.bazı askerlerın tek carsı nedeni oralar...
ve gercektende ben bıle donup bakıosam bu ne acıklık dıye onlarında gözo kayması enteresan gelmemelı :S

Bizler evdeyizz iş arıyorum been

Ellerine saglik tatlim coooooook tesekkur ederim
Valla bende ayni durumdayim mezun okdum is ariyorum bakalim kismet ins buluruz:44:

inş canım yaa ben bi bitseydm de sıra size gelseydi

Ellerine saglik tatlim coooooook tesekkur ederim
Valla bende ayni durumdayim mezun okdum is ariyorum bakalim kismet ins buluruz:44:

offf gizeem yaa kıbrıs ozellkle gırnede bu yorumları coook okudum ben kıskanc bırıyım yanımda bakıodu cocuklara orada kesn bakarlar

inş cnm o gunlerde gelecek

Begendigine sevndm tatlımmm rica ederim ne demek 5 ay oldu bnde mezn olalı ıns buluruz

valla gercekler bebeım yapcak bsy yok.sen bana sor ben soleyım.her yerını gezdım bu gıdısımde bende cok kıskanırım.carsıya cıkınca allahtan cafe de oyun oynuo.bıde dıgerlerı gıbı sahılde kız kesen arkadaslaryla dolassa ozmn çıngar cıkardı.cafe oyun oynadıgı halde kızlar gelıp bırlkte oyun oynamak ıstıomus var mı boyle bı yer ya.cus dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…