355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya evet terör yok o rahatlatıyo bide tlf rahat kullanıyorlarmş ve birlik içinde int kafe varmış falan inşallah rahat yaparlar hepsi geliverirler hemen

offffffffffff nerelere yolladıkkkkkkkkkkkkkkk ya şans

Sorma valla ama ona bir şey demiyorum tabi.. Canım kıbrıs şöyle güzeldir böyle güzeldir, denizi var, üşümezsin, senin sayende bende kıbrısa gelmiş olacağım vs vs. tabi ki yutmuyor bu avutmalarımı da yine de işte yapacak başka bişi yok..

bnmkının cogu arkdsı kıbrısa gıdıcekms olumlu heep o bende bsı demıorum gelınce okumz umrm yorumlarıı netten mılltn yazdı kıbrıs ıcın kıyamam ya 4 ay cbk gecse barı yaaaaaaaaaa

bnmkının cogu arkdsı kıbrısa gıdıcekms olumlu heep o bende bsı demıorum gelınce okumz umrm yorumlarıı netten mılltn yazdı kıbrıs ıcın kıyamam ya 4 ay cbk gecse barı yaaaaaaaaaa

benimkinin de çoğu arkadaşı kıbrısa gidecek ama onunla aynı bölük birlik olanlar yok.. benimki birde gitmeden ıcığını cıcığını araştırdı 4,5 ay bakalım nasıl geeçecek

ama soğuk :)))))))))

benimkinin de çoğu arkadaşı kıbrısa gidecek ama onunla aynı bölük birlik olanlar yok.. benimki birde gitmeden ıcığını cıcığını araştırdı 4,5 ay bakalım nasıl geeçecek

tatlım bırakta bısey olsn askerlık :)))))))))

ah ahh bnmkınınde yokms gırneye gıdn baklm cnm

tatlım bırakta bısey olsn askerlık :)))))))))

ah ahh bnmkınınde yokms gırneye gıdn baklm cnm

İnşallaah iyi komutanlar çıksın karşılarına.. bazı zorluklar olacak tabi ki askere gittiler sonuçta ama karınlarının tok olduğunu bilelim, insanca muamele edildiğini bilelim, sağlıklarının sıhhatlerinin yerinde olduğunu bilelim yeter..

Benimde gözlerim kapanmaya başladı.. Belki yarın sabah benim sevdiceğizim arar uyanamam filan aman Allah korusun Hadi bende kaçayım.. Hepiciğiniz askerlerinizi görün rüyanızda inşallah! Doya doya sarılıp öpün inşallah, sabah da onun sesiyle uyanın inşaallllaaahhh! :) haydi iyi gecelerrr kızlarr :))

iyi geceler kızlar.....

kesınlıklee ıyı olsnlrda konuşamylmm sorn degll valla yaa :18::18:

ıyı geceler tatlımm

ehe tamam cnm ıyı geceler

kızlar günaydınnnn... akşam neler olmuş öyle ya hepsini okumaya çalıştım dün çoğunuz kötü bir gün geçirmişsiniz. ayrılan kawga edenler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. uzramm okuduğum kadarıyla sizin iş düzelir sadece akışına bırak nolur. bak haftaya yemin törenleri olacak moralleri düzgün olsun şaka maka acemilik bitti sayılır sizin

dün akşam yazılanları okuyunca açıkçası korkmaya başladım bizimkide mi böyle olacak gidince yılbaşında arkadaşlarla birşeyler yapalım hem benimde kafam dağılır diye düşünmüştük ama bu kıskançlıklar askerlerimizin huy değiştirmeleri gibi haberlerinizi okuyunca vazgeçicem sanırım :/

Allah sonumuzu hayır etsin. Rabbim hepimize sabır versin ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin. üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun canım benim...

kesinlikle vazgeç :) benim sevgilim asla öyle şeylere takılmazdı mantıksız kıskançlıkları yoktu ama askere gitti bi değişti. onlar şöyle hissediyo galiba ''ben burda 4 duvar arasındayım ona kim baktı kiminle oturdu ben nerden biliyim bişey olsa burdan ne yapabilirimki'' :))
aslında haklılar gibi onların yerine kendimizi koyarsak vallla ben hep evdeyim onun aklı kalmasın yeter o aradığında evdeyim dediğimde çok mutlu olduğunu hissediyorum iş-ev ev-iş :)))

kızlarr tünaydın hepinize bu ara çok yoğun olduğumdan katılamıyorum aranıza ( özellikle gece yarısı şafak attırırken burası çok güzel oluyor bayram yeri adeta ama çalıştığım için sabah çok erken kalkıyorum haftasonu inşallah şafak attırmada yanınızda olucam :))
geçmişi okuyunca şok oldum ve çok üzüldümm uzraam sakın üzülme tatlım bizimkilerden uzak olsun ama askere gidipte kafayı sıyıran aklını yitiren çok oluyomuş bazen ben bile burda düşününce noluyo ya falan oluyorumm hakkınızda hayırlısı neyse o olsun dualarımız seninle (
TGK yani tubanın Gökhan için çok üzüldüm acil şifalar diliyorum Allahtan tez zamanda tuba şimdi kimbilir ne haldedir keşke gelsede az da olsa moralini düzelteblsek (
Gökçem korkmakla birlikte dualarınıda eksik etme en büyük destekçisi sen olucaksınn benim nişanlım için bi kahvaltı orhanizasyonu düzenlemiştim ben güzel oluyo tüm arkadaşları yanında eğlenceli geçip moral oluyor onlarada :))
aramıza yeni katılanlar varmışş hoşgeldiniiz :))
toplu yazdım nolur kusura bakmayın ama çok yoğunum pek fazla giremiyrum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…