beril senınkı gıder gıtmez telefon sokuckmı ıcerı ?
hahha napım tatlımm yaa brz hava dagılsnnn dedm goruncee sevndrık oldm 6 5 arasında duruyo baksana ne şirinn
hevesin kırılmasın tatlım yanımızdalar
beril senınkı gıder gıtmez telefon sokuckmı ıcerı ?
hahha napım tatlımm yaa brz hava dagılsnnn dedm goruncee sevndrık oldm 6 5 arasında duruyo baksana ne şirinn
sen dıyınce frk ettım haftaya dıe bı soyleyıncee heyecan sardı benıde
Yok kuzuumm.. Benimki kendini sağlama almadan hayatta sokmaz.. Feci disiplinli ve kuralcı bi adamdır.. Yani rahat sokup da kullananları görmedikçe ve komutanının insaniyetine inanmadıkça asla sokmaz telefon filanÖyle huyları vardır benimkinin.. Kıbrıs'ta çok rahat telefon sokuluyormuş okudum diyorum neyse şimdi bunları konuşmaya bile gerek yok gidince göreceğiz diyor. Bir de ne gerek var adamlar başta yasak demiş yasak olan şeyi niye yapayım ankesörlüden konuşuruz diyor. Korktuğundan değil, 5 yıldır birlikteyiz ve o hep bu disiplinli tavırdadır yani..
Siz ne düşünüyorsunuz tatlım, seninki sokacak mı?
bu heyecan böyleyse tezkereyi lıp geldiklerinde nasıl heyecan olur tahmn bile edemiyorum
ŞAfak dogan gunesss dedigimizde heraldiiiii dışarıı cıkar mirkelam gibi koşarız
düşünmesi bile rahatlacı değil mi ama büyük bi engel kalkmış oluyo
hemde coooook buyuk engell mutlulugumuza hıp hızlıı dahada kavuşcazz dımdırır ddımm
ztn snınkı sokana kdr askerlık bıter oyleyseCnm benmkı gıderken yanında goturceek Neler okudun banada bilgi verır msn ya ben cok bılmıyrm ?
Her 5 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz. Olayına sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmm
Canım bir kere kıbrısta yemek şirketi olmadığı için yemekleri askerlerin yaptığını okudum o yüzden rezalet oluyormuş, kıbrısta su sıkıntısı oluyormuş gerçi kış aylarında susuzluk çekilmiyormuş ama sular tuzlu akıyormuş.. Binalar feci eskiymiş yataklar filan çok rahatsızmış, banyolar tuvaletler oldukça sıkıntılı ve eskiymiş.. Çok fazla disiplinliymiş, hala her an her ey olabilir mantığıyla eğitiliyormuş askerler hele bir de denetim varsa bu yandılar demekmiş, çarşafları filan çok eskiymiş ayrıca pek temiz değilmiş.. tabi bunların hepsi mış miş oradan buradan okuduklarım, eski askerlerin tecrübeleri.. Bunun yanı sıra tek iyi tarafı rahat telefon sokulabiliyormuş, karakollara düşen askerler eğitimlerden yırtabiliyormuş, birde kontörler çok pahalı olduğu için ankesörlü telefonlar boş oluyormuş..
aynen bendeeeeeee
off hıc ıyı değilmiiiiiiiiiiiişTelefonn sokmak sart yaaa dıgr turlu sıkıntı ıns sokabılır onerıı veren olmamıs mı soyle sokun falan dıe cnm ?
msj atıyorum sana gtmıo cnmm :S
Buraya bir arkadaş gelmişti.. kayınbiraderi kıbrısta askerlik yapmış ben bi ondan duydum çok rahat yaptığını.. o biraz umutlandırmıştı beni.. geri girne nin rahat olduğunu okumuştum bir kaç yerde.. aa bir de şey sıkıntısı var çarşıya gittiklerinde öyle ha deyince internete filan giremiorlar çünkü internet cafeler çok kısıtlı ve 3-4 saat sıra beklediklerini yazanlar olmuş kuzumah çok fena... yok canım kimseler yazmamış nasıl sokacaklarını..
off ben mahvolmuşumm girnede yapcak bnmkıde hıc ıc acıcı seyler duymadm ama denetmlern cddn cok sıkı oldugunu duyuyrm
Canıımm hiç öyle mahvolduğunu düşünme.. Girne merkez en azından.. sınırda yapanlarınki daha da kötü oluyormuş. Sınır olduğu için disiplinin dibine vuruyorlarmış.. Gerçi bu komutanlarla da alakalı.. Belki herkesin şikayetçi olduğu dönemdeki komutanlar gitti? aslında sana bir şey diyeyim mi tatlım biz şu an en sağlıklı bilgileri kimlerden alırız biliyor musun? 352. dönemde askerlerini göndermiş kızlardan! çünkü onların askerleri hala orada ve dolayısıyla en güncel bilgi onlardadır.. acaba forumda var mı ben biraz araştırayım..
sınırdakiler mi van erciş de yapacak usta birliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?