355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ehe teşekkürler berilcimm Ben nedense korkmuyorumm yaa nıe bılmıorm ama oyle bı endısem yok sdce korkuyoo onu bırakırım dıe delii sevgilimm

Son düzenleme:
cnm gelmıycekmı yol ıznıne ?
ustalığa geçsin öyle görüşelim diyoruz uzun dönem ya bizimki canım hemen harcamayalım diyoruz çünkü memleketler farklı ve ben zaten baska yerde okuyorum biraz sıkıntı oluyor görüşmemiz iyi değerlendirelim diyoruz

bu arada şafakk atarın ustundekı bnm kıız 6 ile 5 rakamnın ortasına ılerlemıss yerım yaa hızlı giiit kızzzz cocugn yanına

zaten telefonda cevapsız arama görmemek için çabalıyorum bugün araamış 3 defa duymamışım içime de battı babamı aramıyo çok şükür benimki:)

Korkma tatlım, iyi düşün iyi olsun. Dua et bol bol. Şuan alışma süreçleriydi zaten. 10 gün sonra acemilikleri de bitiyor. Daha bir sorun kalmaz inş.

ehe teşekkürler berilcimm Ben nedense korkmuyorumm yaa nıe bılmıorm ama oyle bı endısem yok sdce korkuyoo onu bırakırım dıe delii sevgilimm

Kızlar bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama Kıbrıs'tan ve oradaki zor koşullardan nasıl etkileneceğini bilmiyorum. Ama iyi düşünmeye devam edeceğim. Bir şey olmaz inşallah. Orada da iyi olsunlar inşallah hiç bir zorluk yaşamasınlar. Burada rahata alıştılar orada tepe taklak olmasınlar.

Sakla sakla kuzum... O gün bizim bayramımız olacak, giyin yeni cicilerini

zaten telefonda cevapsız arama görmemek için çabalıyorum bugün araamış 3 defa duymamışım içime de battı babamı aramıyo çok şükür benimki:)

ben çok gülmüştüm yaa babamda söyleniyor beni uğraştırdığınız şeylere bakın diye evet canım bende aynen öyle oluyordum resmen taş gibi oturuyordu ama artık alıştım arayacağı zamanları bildiğim için

bu arada şafakk atarın ustundekı bnm kıız 6 ile 5 rakamnın ortasına ılerlemıss yerım yaa hızlı giiit kızzzz cocugn yanına

Alemsin Bahar'cım O kız ne kadar hızlı ilerlerse sen sevdiceğine o kadar çabuk kavuşursun İnş. o kız hemencecik çocuğa kavuşur

ben tuvalete gitmeye korkuyorum adeta :) ararda görmem diye ama bizim arama saatleri nerdeyse belli tam öğlen 12.30 akşam 17.30 bazende 21.30 :)) aman kaçırmayın aramaları kızlarrrr

ben tuvalete gitmeye korkuyorum adeta :) ararda görmem diye ama bizim arama saatleri nerdeyse belli tam öğlen 12.30 akşam 17.30 bazende 21.30 :)) aman kaçırmayın aramaları kızlarrrr

sen dört gözle bekle telefonun çalmasını sonra 5 dk bırakınca arasın işte denk getirirler böyle

herhalde benim en büyük korkum değişmesi aman nasıl bıraktıysak öyle bulalım inşallahhhh :)

Alemsin Bahar'cım O kız ne kadar hızlı ilerlerse sen sevdiceğine o kadar çabuk kavuşursun İnş. o kız hemencecik çocuğa kavuşur

beril senınkı gıder gıtmez telefon sokuckmı ıcerı ?

hahha napım tatlımm yaa brz hava dagılsnnn dedm goruncee sevndrık oldm 6 5 arasında duruyo baksana ne şirinn

beril senınkı gıder gıtmez telefon sokuckmı ıcerı ?

hahha napım tatlımm yaa brz hava dagılsnnn dedm goruncee sevndrık oldm 6 5 arasında duruyo baksana ne şirinn

anlamamıştım öyle düşnüyorum 5 6 muhabbeti ne diye ama gördüm sonunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…