Evet yeni fark ettim avatar oldukça başarılıYa valla huyları suları değişebilir baksanıza kızlar patır patır bir şeyler oluyor bunlara.. Çok korkuyorum ben valla onun içinde dua ediyorum, inşallah psikolojisi bozulmaz, huyu suyu değişmez.. Birbirlerinden etkilenebilirler, komutanlarına kızıp bize çatabilirler yani ne bileyim her şey olabilir..
ustalığa geçsin öyle görüşelim diyoruz uzun dönem ya bizimki canım hemen harcamayalım diyoruz çünkü memleketler farklı ve ben zaten baska yerde okuyorum biraz sıkıntı oluyor görüşmemiz iyi değerlendirelim diyoruzcnm gelmıycekmı yol ıznıne ?
kişiliği oturmuş olanlarda da aşırı kıskançlık baş gösteriyorbu aralar pek çatışmadık ama ilk zamanlar çok kötüydü.. düşün bana ulaşamadığında babamı arayacak kıvama geldi
Korkma tatlım, iyi düşün iyi olsun. Dua et bol bol. Şuan alışma süreçleriydi zaten. 10 gün sonra acemilikleri de bitiyor. Daha bir sorun kalmaz inş.
ehe teşekkürler berilcimmBen nedense korkmuyorumm yaa nıe bılmıorm ama oyle bı endısem yok sdce korkuyoo onu bırakırım dıe delii sevgilimm
haha bende o gitmedn almıştıkk alışverşe cıkıp ıkı aldgmzz şeyı hıc gymedm barı gelmesne saklıyım haftaya gelcek ya gıyeerım ınanmıorm heyecanlandm suanda HAFTAyaa gelıyorlllllllllarr kızlarrrrrrrrrrrrrr v
zaten telefonda cevapsız arama görmemek için çabalıyorum bugün araamış 3 defa duymamışım içime de battı babamı aramıyo çok şükür benimki:)
bu arada şafakk atarın ustundekı bnm kıız 6 ile 5 rakamnın ortasına ılerlemıss yerım yaa hızlı giiit kızzzz cocugn yanına
ben çok gülmüştüm yaababamda söyleniyor beni uğraştırdığınız şeylere bakın diye evet canım bende aynen öyle oluyordum resmen taş gibi oturuyordu ama artık alıştım arayacağı zamanları bildiğim için
zaten telefonda cevapsız arama görmemek için çabalıyorum bugün araamış 3 defa duymamışım içime de battı babamı aramıyo çok şükür benimki:)
ben tuvalete gitmeye korkuyorum adeta :) ararda görmem diye ama bizim arama saatleri nerdeyse belli tam öğlen 12.30 akşam 17.30 bazende 21.30 :)) aman kaçırmayın aramaları kızlarrrr
Kızlar bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama Kıbrıs'tan ve oradaki zor koşullardan nasıl etkileneceğini bilmiyorum. Ama iyi düşünmeye devam edeceğim. Bir şey olmaz inşallah. Orada da iyi olsunlar inşallah hiç bir zorluk yaşamasınlar. Burada rahata alıştılar orada tepe taklak olmasınlar.
Sakla sakla kuzum... O gün bizim bayramımız olacak, giyin yeni cicilerini
evet artık saatler belli oluyo canım
Kızlar bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama Kıbrıs'tan ve oradaki zor koşullardan nasıl etkileneceğini bilmiyorum. Ama iyi düşünmeye devam edeceğim. Bir şey olmaz inşallah. Orada da iyi olsunlar inşallah hiç bir zorluk yaşamasınlar. Burada rahata alıştılar orada tepe taklak olmasınlar.
Sakla sakla kuzum... O gün bizim bayramımız olacak, giyin yeni cicilerini
Alemsin Bahar'cım O kız ne kadar hızlı ilerlerse sen sevdiceğine o kadar çabuk kavuşursun İnş. o kız hemencecik çocuğa kavuşur
çok sıkıldım yaaaa... zaman tıkanmış kalmış gibi14 ağustostan bugüne kamera hariç hiiç görmedim..
beril senınkı gıder gıtmez telefon sokuckmı ıcerı ?
hahha napım tatlımm yaa brz hava dagılsnnn dedm goruncee sevndrık oldm 6 5 arasında duruyo baksana ne şirinn
canım kıyamam ama az kalmış seninki bizimkilerin yanında
anlamamıştım öyle düşnüyorum 5 6 muhabbeti ne diye ama gördüm sonunda:)
haftayaa yanımızdalarrrr deme öyle hevesimi kırma
benim alltakı kızla oglan kavuşma tablosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?