ya çok acil konuştu.. gittiğinden beri rahatsızdı soğuk algnlığı ama maalesef tüm ilaçlara aleerjisi var içerse komalık olurkomutana sölemişti.. takmadılar.. umarım ilaç iğne yapmamışlardır bilinçsiz olarak şimdi hastaneye gidiorum burayı ararda bulamaz merak edersn die aradm müsait olduğumda ararım seni seviorm dedi kapadı
Selam kızlaaar şafağımız 1 gün daha attı çok şükür, yemin töreni için gün sayıyoruz şimdilik daha kısa süreleri sayında daha çabuk geçiyor sanki:)
ups keşke ıkı dakıkada olsa durumunu deseydı ınsan boylee kahrolur yaa :26: ama arıyabıldıgıne göre cok acıll bişi yoktur kontrle gıdıo olablr bnmkıde gidiceekti bgn
umarım canm bilmiorm nasıl
mehtap ne ya nasıl atıo bn anlamadm
mehtap izinleri ıcın gun saymak demek . MEsela bnm mehtap 11
bnm mehtapım sonsuz çünkü izin hiç yok 155 gün göremicem
kızlar askeriniz gitmeden önce asker eğlencesi gibilerinden birşey yaptı mı? bizimki bir mekana gidip arkadaşlarıyla (tabiiki bende olucam) sazlı sözlü asker yemeği gibi birşey yapmayı planlıyoruz. geçenlerde bir arkadaşım ufak kartlara asker nameleri yazmış gelenlere vermişti. böyle değişik komik hatıra maksatlı ne olabilir? nette bir yerde görmüştüm üzerinde o şimdi asker yazan rakı bardakları vardı onlardan alıcaktım ama artık üretim yapmıyorlarmış :/
Kızlar 5'te aradım, yemektelermiş şuan ben söylerim ona sizi arasın dediYemin töreni hazırlıkları var yoğun bir şekilde çalışıyorlar ondandır dedi. Şimdi tekrar aradım kayıt aldı ama hala aramadı benimkisi Delircem vallahi 1 buçuk saat oldu
tatlım sende nasıl denk getirin yemek saatine... neyse ama demekki yoğunlıktan arayamamış
öyle mi diyosun canım ay bilemedim ki yaa :44::44:
Arayacaktır mutlaka canım sıkınti yapma senSonra tekrar aradım ama 6 dan sonra kayıt aldı ismimi telefonumu felan er in ismini aldı yine aramadı beni
canım gökhan ile ilgili çok önemli haber aldım
Arayacaktır mutlaka canım sıkınti yapma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?