355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ya çok acil konuştu.. gittiğinden beri rahatsızdı soğuk algnlığı ama maalesef tüm ilaçlara aleerjisi var içerse komalık olur :14::14:komutana sölemişti.. takmadılar.. umarım ilaç iğne yapmamışlardır bilinçsiz olarak:14:şimdi hastaneye gidiorum burayı ararda bulamaz merak edersn die aradm müsait olduğumda ararım seni seviorm dedi kapadı:43::43::43:

ups keşke ıkı dakıkada olsa durumunu deseydı ınsan boylee kahrolur yaa :26: ama arıyabıldıgıne göre cok acıll bişi yoktur kontrle gıdıo olablr bnmkıde gidiceekti bgn :34:

offff haftanın ilk mesai günü iş güç derken ben kendimi böyle yorgun hissediyorsam Allah askerlerimize sağlık, güç, kuvvet ve sabır versin...

kızlar hepinize merhaba, askerim benden tlf kartı ve kitap istedi bende aldım mektupta yazdım ve ptt ile gönderdim sizce eline ulaşır mı hiç gönderim yaptınız mı ptt ile?

kızlar askeriniz gitmeden önce asker eğlencesi gibilerinden birşey yaptı mı? bizimki bir mekana gidip arkadaşlarıyla (tabiiki bende olucam) sazlı sözlü asker yemeği gibi birşey yapmayı planlıyoruz. geçenlerde bir arkadaşım ufak kartlara asker nameleri yazmış gelenlere vermişti. böyle değişik komik hatıra maksatlı ne olabilir? nette bir yerde görmüştüm üzerinde o şimdi asker yazan rakı bardakları vardı onlardan alıcaktım ama artık üretim yapmıyorlarmış :/

kızlar askeriniz gitmeden önce asker eğlencesi gibilerinden birşey yaptı mı? bizimki bir mekana gidip arkadaşlarıyla (tabiiki bende olucam) sazlı sözlü asker yemeği gibi birşey yapmayı planlıyoruz. geçenlerde bir arkadaşım ufak kartlara asker nameleri yazmış gelenlere vermişti. böyle değişik komik hatıra maksatlı ne olabilir? nette bir yerde görmüştüm üzerinde o şimdi asker yazan rakı bardakları vardı onlardan alıcaktım ama artık üretim yapmıyorlarmış :/

Canım benimkii Rakı balık arkadş ortmyla olmuştu :) Erkekler notları saklıycak tıpte degıllerdir :) Bence askerine özeeel bsy yaptırr ;)

Kızlar 5'te aradım, yemektelermiş şuan ben söylerim ona sizi arasın dedi :43: Yemin töreni hazırlıkları var yoğun bir şekilde çalışıyorlar ondandır dedi. Şimdi tekrar aradım kayıt aldı ama hala aramadı benimkisi :43: Delircem vallahi 1 buçuk saat oldu :43:

Kızlar 5'te aradım, yemektelermiş şuan ben söylerim ona sizi arasın dedi :43: Yemin töreni hazırlıkları var yoğun bir şekilde çalışıyorlar ondandır dedi. Şimdi tekrar aradım kayıt aldı ama hala aramadı benimkisi :43: Delircem vallahi 1 buçuk saat oldu :43:

tatlım sende nasıl denk getirin yemek saatine... neyse ama demekki yoğunlıktan arayamamış

Back
X