- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
ney ne oldu niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Öğretmenevi dolmuş 28 şubat ulan şansımı ya oooooooooof

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ney ne oldu niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tamam peki geçen gün yolladığım zumba videosu ile az tepinip sonra da bu ifadeyi yollayacam![]()
anam düzelt çabuk görünce bi şok oldum abowww![]()
Öğretmenevi dolmuş 28 şubat ulan şansımı ya oooooooooof![]()
hahaha çok iyimiş...:)))
yaa evet.herkes kısa dönem..ne güzel ne hoş..:))
başka yer olmuyor muymuş:26::26:
Varim yoğum kps şu an , temmuzdan sonra basvurucam y.lisansa canim aklımda :)Yüksek lisans falan yapıp hasret giderebilirsin :)) ama benim gibi tezini yarıda bırakma![]()
bana bır rahatlık geldı bı arkadas daha dıyodu sankı bu sabah delı gıbı merak ıcındeydım sımdıde amaan yapsın askerlıgını nolcak gelcek hayırlısıyla falan dıyorum sıyırdımmı acaba![]()
Minicik yer otelde bulamadım zaten lanet olsun ya
aynen aynen bana da oluyo o :)) iyi olsunda biter gider diyorum![]()
hahah o derece begenmiş heiyi bakalım ztn cok manisada kalmıycak ne yazıkkı kıbrısta zorlana bılır :/ kıbrısın neresıne gıdıo ?
Jandarma mıydı :26:
Varim yoğum kps şu an , temmuzdan sonra basvurucam y.lisansa canim aklımda :)
Kız sen nie yarida biraktin tezini kuyruguna gelmişsin :)
Bana da geliyor arada öyle: )bana bır rahatlık geldı bı arkadas daha dıyodu sankı bu sabah delı gıbı merak ıcındeydım sımdıde amaan yapsın askerlıgını nolcak gelcek hayırlısıyla falan dıyorum sıyırdımmı acaba![]()
Tabiii kaçamicagini anladinama burdayım ki ben nihohoytt![]()
kızlar pekı telle yakalansa ceza alırmı askerlıgı uzarmı ne dersınız :18:
işte bana 20 kilo aldıran o sıkıntılar sağolsun![]()
kıbrıs lefkoşa su sıkıntısı var diyolar ordada bi de nasıl konuşucaz onu düşünüyrm şimdi hergün arıyo bi kaç dakkada olsa sesini duyabiliyrm