• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bana bır rahatlık geldı bı arkadas daha dıyodu sankı bu sabah delı gıbı merak ıcındeydım sımdıde amaan yapsın askerlıgını nolcak gelcek hayırlısıyla falan dıyorum sıyırdımmı acaba:27:

Yüksek lisans falan yapıp hasret giderebilirsin :)) ama benim gibi tezini yarıda bırakma :17::27::27:
Varim yoğum kps şu an , temmuzdan sonra basvurucam y.lisansa canim aklımda :)
Kız sen nie yarida biraktin tezini kuyruguna gelmişsin :)

Son düzenleme:
hahah o derece begenmiş he :D iyi bakalım ztn cok manisada kalmıycak ne yazıkkı kıbrısta zorlana bılır :/ kıbrısın neresıne gıdıo ?

kıbrıs lefkoşa su sıkıntısı var diyolar ordada bi de nasıl konuşucaz onu düşünüyrm şimdi hergün arıyo bi kaç dakkada olsa sesini duyabiliyrm

bana bır rahatlık geldı bı arkadas daha dıyodu sankı bu sabah delı gıbı merak ıcındeydım sımdıde amaan yapsın askerlıgını nolcak gelcek hayırlısıyla falan dıyorum sıyırdımmı acaba:27:
Bana da geliyor arada öyle: )
Sora utaniyorum nie öyle düşünüyorum diye
Ya bu askerlik pek fena yillardir bilmedigim duygular meydana geldi :))

ama burdayım ki ben nihohoytt:52::52:
Tabiii kaçamicagini anladin:27:

kıbrıs lefkoşa su sıkıntısı var diyolar ordada bi de nasıl konuşucaz onu düşünüyrm şimdi hergün arıyo bi kaç dakkada olsa sesini duyabiliyrm

bnmkıde lefkoşada ama nereye koycaklarr bakalm senınkısını su cok sıkıntı cddın :/ telefon ısıde ıcerıye teel sokar cok rht edersnz mrk etme (:

Back
X