- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Evet bugun teslim oldu
Carsaf vermisler islakmis herkesinki bunlarfa yatarsak yarina herkes hasta olur dedi(
oyyy, yazık ama yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun teslim oldu
Carsaf vermisler islakmis herkesinki bunlarfa yatarsak yarina herkes hasta olur dedi(
Arar arar benimki 9dan sonra aricak 9da istimami bisi varmis skma canini firsati yoktuurr uzulme lutfen
Biraz kurumus sukur 10da yat vermisler istima icin bahcede beklemisler uzun sure cok usumusler :)oyyy, yazık ama yaaaa![]()
Şükür aradı canım sağol![]()
Biraz kurumus sukur 10da yat vermisler istima icin bahcede beklemisler uzun sure cok usumusler :)
Benimkide kendime hadiii askm araaa yaa dedigim anda arayiverdi sok oldum :) 10da uyucaklarmis yatmadan arayayim demis. Seninkide ilk firsatta aramistir mutlaka :)
Nasil basalim elden bisi gelmiyor.
Seninkidemi kastamonuu nasi yani seninkilerinde islak carsafi canim :)
Nasil kavusacaklar telefonaaa pekine güzel tesadüf olmuşş :) aynen bizimkide öyle canım :) ay şu telefonlara bı kavussalar daha rahat olacağız :) içtima kadar da sinir bozucu bir şey yok boş boş bekliyorsun kaçan göçen varmı saymalar saymalaaaar hele soğuktaa Allah hepsini korusunn oralarda hasta olunca düzelmek zor oluyor
Nasildi kastamonu eksisi artisi acaba ?353. dönem Aralık gurubuydu canım bizimki 25 ocakta ayrıldı Kastamonudan şimdi ustalıkta
Nasil kavusacaklar telefonaaa peki![]()
Bende askerlik yapmış gibi konuşuyorum ya bi dönem polis okulunda okudum sistem aynı oradan biliyorum bazı şeyleriçarşı izni acemiye yok ama bilet almak için çıkmalarına izin verirlerse eğer olabilir o ara ben kargolayacağım telefonlar dinlendiği için telefona takma ad koymustuk biz o gönder dediğinde göndereceğim ben
bizim acemiden sonra donmeyeceği için plan budur sizin donecekse acemiden ustaya giderken götürür
Bende askerlik yapmış gibi konuşuyorum ya bi dönem polis okulunda okudum sistem aynı oradan biliyorum bazı şeyleri :) çarşı izni acemiye yok ama bilet almak için çıkmalarına izin verirlerse eğer olabilir o ara ben kargolayacağım telefonlar dinlendiği için telefona takma ad koymustuk biz o gönder dediğinde göndereceğim benbizim acemiden sonra donmeyeceği için plan budur sizin donecekse acemiden ustaya giderken götürür
he hene takma adı koydunuz
birliğine ben teslim edeceğim için telefonunu bana bırakacak, yemin törenine gittiğimde de vereceğim ben ona :)
Ooof kizlar benimkinin gelip gelmeyecegi belli degil ankaradan direkt sirnaga gitme ihtimali varmis ben napacaaam napicam uhuhuhuhuhu tel olmazsa cok sknti
Bende askerlik yapmış gibi konuşuyorum ya bi dönem polis okulunda okudum sistem aynı oradan biliyorum bazı şeyleri :) çarşı izni acemiye yok ama bilet almak için çıkmalarına izin verirlerse eğer olabilir o ara ben kargolayacağım telefonlar dinlendiği için telefona takma ad koymustuk biz o gönder dediğinde göndereceğim benbizim acemiden sonra donmeyeceği için plan budur sizin donecekse acemiden ustaya giderken götürür
Nasil kavusacaklar telefonaaa peki
Nasildi kastamonu eksisi artisi acaba ?
Kis gunu olacak ismi canim cok skldi
usta birliği şırnak ve 4 ay boyunca 1 kez bile çarşıya çıkamayacak
canım sen de gittiği yere kargoyla yollarsın :) çarş izninde gider alırüzme kendini bu kadarrr
![]()
walla bizimki çok rahattı ortam komutanlar falan çok iyi diyordu rahatı yerindeydi. soğuk sadece tek kötü yanı o istediğinde duş bile alabiliyordu bizimkisi ama her bölüğün farklı oluyormuş mesela burda bi arkadaşımız var onun nişanlısı da kastamonudaydı onlarda duş sıkıntısı olmuş.
yanii insanlıkmı yaaa :/ Allah yardımcıları olsun
Ben kötü olmaya başladım...
Telefonlar mı dinleniyor? O ne yaaaaaaa
Canim mrb halletmenize cok sevindimBurdayımmmm
Hallettik canım yadün sabah 5 de indi geldi eve işte yatağını yaptım uyudu
sonra kalktık konuştuk, dolaştık, çok iyiydi
bugün sabah 11 de yolculadık ailecek![]()
Merhaba canim , sözlüm yarin gidecek hayırlısıyla, ben de kastamonuya gidenleri falan hep okuyorum nasil diye , Allah kavuştursunBnnu napiyosun seninki gittimi kastamonuya merak ettim ikimizinkide orda ya hani o yuzden :)
hangimiz iyiyiz ki aslında :)
Dinleniyordur da gitmeden önce hiç aklımıza gelmedi telefona şifre falan koymadık biz aşırı özel şeylerimizi konuşmamak lazım valla