• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ama yastigini alirsin gelene kadar artik kullanirsin :) yıkama desem mi demesem , mi bilemedim 6 ay :60: :60:

Ama yastigini alirsin gelene kadar artik kullanirsin :) yıkama desem mi demesem , mi bilemedim 6 ay :60: :60:

Valla bende bilemedim normalde iki günde bir değiştiririm nevresimleri :) kullanmam belki ama arada alır koklarım gerçi kokusuda kalmadı benim kokumdan :s olsun ya yüzü değdi ya buna da şükür :31:

Valla bende bilemedim normalde iki günde bir değiştiririm nevresimleri :) kullanmam belki ama arada alır koklarım gerçi kokusuda kalmadı benim kokumdan :s olsun ya yüzü değdi ya buna da şükür :31:

Tabiki , kalpte olduktan sonra aslinda bunlara da gerek yok .fiziksel olarak yanımda olmasa da o hep benimle ben de hep onunlayim diyorum :)
Tatlım ben yatiim sabah erkenden yola çıkacak ,evet uzakta ama olsun ben de uyanirim duramam :) iyi geceler canım

Tabiki , kalpte olduktan sonra aslinda bunlara da gerek yok .fiziksel olarak yanımda olmasa da o hep benimle ben de hep onunlayim diyorum :)
Tatlım ben yatiim sabah erkenden yola çıkacak ,evet uzakta ama olsun ben de uyanirim duramam :) iyi geceler canım

Aynen canım kalplerimiz yanyana bizim:16:

Anladım canım Allah kavuştursun şimdiden üzülmemeye çalış mutlu olacağınız günleri düşün :) herşey yolunda gitsin inşallah. İyi geceler...:31:

Aynen canım kalplerimiz yanyana bizim:16:

Anladım canım Allah kavuştursun şimdiden üzülmemeye çalış mutlu olacağınız günleri düşün :) herşey yolunda gitsin inşallah. İyi geceler...:31:

Amin inşallah canım.
Güçlü olmaya çalışıcaz artik hep beraber ,insallah zaman cabuk gececek. .öptüm çok :)

ne güzel tesadüf olmuşş :) aynen bizimkide öyle canım :) ay şu telefonlara bı kavussalar daha rahat olacağız :) içtima kadar da sinir bozucu bir şey yok boş boş bekliyorsun kaçan göçen varmı saymalar saymalaaaar hele soğuktaa Allah hepsini korusunn oralarda hasta olunca düzelmek zor oluyor

evet şu telefonlar bir gelsee çook rahat edicez.Rabbim hepsini korusun

Içimden birşeyler kopuyor sanki , kabullendim dedim ama kabullenememisim hala :( kızlar birbirimize askerlerimize dua edelim olur mu , başkasına yapılan dua daha makbul olur :(

ne kadar kabullendik desekte mümkün değil.başkalarının sizden habersiz duaları daha makbul ben ederken tüm askerlere diye edip en son eşimi söylüyorum .

Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye :(
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde :(
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu :(

2 dk duydum sesini dünyalar benim oldu resmen tüm duaların için amiiinnnn canım

Günaydın kızlar çoğunluk yolcu etmis askerini Allah kavustursun. Benim askerimde bu gece binio yarin birde orda olması gerekiomus.yalniz anlamadigim sey burda sulus başlangıç tarihi safak dediler ama sulus aldigi yerde aldigi andan itibaren demişler kafam karıştı:44:

Günaydın kızlarrr.

2 dk duydum sesini dünyalar benim oldu resmen tüm duaların için amiiinnnn canım

Tabiki, 2 dakika demek artik dünyalar kadar demek canım .
Günaydın kızlar çoğunluk yolcu etmis askerini Allah kavustursun. Benim askerimde bu gece binio yarin birde orda olması gerekiomus.yalniz anlamadigim sey burda sulus başlangıç tarihi safak dediler ama sulus aldigi yerde aldigi andan itibaren demişler kafam karıştı:44:

Bazi yerler şu tarihte burda olun diyor şafak başlıyor bazi yerlerde de 3-7 arası hangi tarihte geleceksen, gel diyorlar safak da gittiği an başlıyor :)

Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye :(
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde :(
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu :(

Canim acemilikte telefon olmaz ya. Ustaligi bekleyecegiz ama bak benimkide kastamonuda surekli ariyor cok telefin varmis zamani oldukca ariyoo 15dk once yine aradi mutlu oldum :)

Günaydın kızlarrr.

Tabiki, 2 dakika demek artik dünyalar kadar demek canım .

Bazi yerler şu tarihte burda olun diyor şafak başlıyor bazi yerlerde de 3-7 arası hangi tarihte geleceksen, gel diyorlar safak da gittiği an başlıyor :)

O zamaan benimki dun aldi sulusu dunden beri asker yani. :72: dağıtım izni ve izin kullanmicagna gore kac gun oluo peki.cok soru sordum ama :1:

Back