• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Içimden birşeyler kopuyor sanki , kabullendim dedim ama kabullenememisim hala :( kızlar birbirimize askerlerimize dua edelim olur mu , başkasına yapılan dua daha makbul olur :(

Herkese iyi aksamlar kızlar, hemen hemen herkes askeribi göndermiş tlf lar beklenmeye başlanmış bile . Ben yarın gönderiyorum askerimi , sabah erkenden yola çıkacak, ailesi de yanında, en azindan yol boyu içi sıkılmayacak :(..... hepimizi Allah kavuştursun bir an önce ve tabiki sabırla hayırlı tezkereleri olsun
Ya bir de telefonlar gerçekten dinleniyor mu hiç aklıma gelmedi dikkat etmek gerek o zaman :(

Bende şok oldum ya mektuplarda okunuyormuş telefonlarda dinleniyormuş öff. Benimki de Allah kısmet ederse yarın gece binecek. Ben onu uğurlamak istiyorum amaaaa:31:

Canim mrb halletmenize cok sevindim :nazar:

:nazar:Merhaba canım bende sevindim çok şükür:nazar::23:

Son düzenleme:
Içimden birşeyler kopuyor sanki , kabullendim dedim ama kabullenememisim hala :( kızlar birbirimize askerlerimize dua edelim olur mu , başkasına yapılan dua daha makbul olur :(

Allah hepsinin yanında olsun, çabucak geçsin bitsin 6 ay mutlu mesut sağlıkla kavuşalım onlara inşallah canım..

Bende şok oldum ya mektuplarda okunuyormuş telefonlarda dinleniyormuş öff. Benimki de Allah kısmet ederse yarın gece binecek. Ben onun uğurlamak istiyorum amaaaa:31:

:nazar:Merhaba canım bende sevindim çok şükür:nazar::23:

Allah hepsinin yanında olsun, çabucak geçsin bitsin 6 ay mutlu mesut sağlıkla kavuşalım onlara inşallah canım..

Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye :(
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde :(
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu :(

Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye :(
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde :(
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu :(

acemilikte alamazlar dedi babam ama ustalıkta olabilirmiş. Bende öyle diyorum canım duysam yeter sesini, iyi olduğunu söylese yeter. Daha ne isterim ki :) Ben diyorum gideyim o gittikten sonra gece binerim otobüse dönerim diye annem ne gerek var diyor ya :( ne sevinirdi:31: Ya da daha mı kötü olur ya üzülür falan offffffff gene beynim karıştı benim :37:

acemilikte alamazlar dedi babam ama ustalıkta olabilirmiş. Bende öyle diyorum canım duysam yeter sesini, iyi olduğunu söylese yeter. Daha ne isterim ki :) Ben diyorum gideyim o gittikten sonra gece binerim otobüse dönerim diye annem ne gerek var diyor ya :( ne sevinirdi:31: Ya da daha mı kötü olur ya üzülür falan offffffff gene beynim karıştı benim :37:

Ayrılma ani insani daha bi kötü yapiyor , ama yine de seni görürse tabiki cok mutlu olur, olma mi

Hep yanında olduğumu hiç sıkılıp bunalmamasını falan yazmıştım :) bide parmağıma ruj sürüp basmıştım:1: Allahtan dudak şey etmemişim :17::17:

Ben de bisiy yazdin sandim :60:
Ben de ona mektup yazdim , okudukça moral bulsun die .....okusunlar onda birsey yok ama ben kağıda parfüm sıktım , ruj şeysi yapmadım :))

Ben de bisiy yazdin sandim :60:
Ben de ona mektup yazdim , okudukça moral bulsun die .....okusunlar onda birsey yok ama ben kağıda parfüm sıktım , ruj şeysi yapmadım :))

:1::1:Hakkaten haa niye parfüm sıkmadım ki ben :31: benim bi parfümüm vardı kırılmıştı aşkım yurtdışından getirtmişti doğum günümde o gün ne mutlu olmuştum :69:

:1::1:Hakkaten haa niye parfüm sıkmadım ki ben :31: benim bi parfümüm vardı kırılmıştı aşkım yurtdışından getirtmişti doğum günümde o gün ne mutlu olmuştum :69:

Pamuklara sardığın için kırılmıştir parfüm, sakinan göz misali :)
Bizde hediyelik degildi beraber seçtik kollarimi koklaya koklaya burnu bilegime yapıştı sanmıştım en son :60:

Pamuklara sardığın için kırılmıştir parfüm, sakinan göz misali :)
Bizde hediyelik degildi beraber seçtik kollarimi koklaya koklaya burnu bilegime yapıştı sanmıştım en son :60:

Hehhehe:1::1: O da iyiymiş :1: Bu seferde burnu kağıda yapışacak sanırım :52::52:

Back