Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi aksamlar kızlar, hemen hemen herkes askeribi göndermiş tlf lar beklenmeye başlanmış bile . Ben yarın gönderiyorum askerimi , sabah erkenden yola çıkacak, ailesi de yanında, en azindan yol boyu içi sıkılmayacak..... hepimizi Allah kavuştursun bir an önce ve tabiki sabırla hayırlı tezkereleri olsun
Ya bir de telefonlar gerçekten dinleniyor mu hiç aklıma gelmedi dikkat etmek gerek o zaman![]()
Canim mrb halletmenize cok sevindim![]()
Içimden birşeyler kopuyor sanki , kabullendim dedim ama kabullenememisim halakızlar birbirimize askerlerimize dua edelim olur mu , başkasına yapılan dua daha makbul olur
![]()
Hadi bakalımmm. Amin :) Seninki ne yorumlar yapacak acabaMerhaba canim , sözlüm yarin gidecek hayırlısıyla, ben de kastamonuya gidenleri falan hep okuyorum nasil diye , Allah kavuştursun
Fena daral geldi şu an askerlik mi hapishane mi bu ya ne telefon dinlemesi![]()
Bende şok oldum ya mektuplarda okunuyormuş telefonlarda dinleniyormuş öff. Benimki de Allah kısmet ederse yarın gece binecek. Ben onun uğurlamak istiyorum amaaaa
Merhaba canım bende sevindim çok şükür
![]()
Allah hepsinin yanında olsun, çabucak geçsin bitsin 6 ay mutlu mesut sağlıkla kavuşalım onlara inşallah canım..
Mektuplar okunur telefonlar dinlenir.Kargo yollasak ona da bakarlar valla![]()
Hadi bakalımmm. Amin :) Seninki ne yorumlar yapacak acaba
O zaman ona aldığım ajandaya yazdıklarımıda okuyacaklar demektir pehh![]()
Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu![]()
acemilikte alamazlar dedi babam ama ustalıkta olabilirmiş. Bende öyle diyorum canım duysam yeter sesini, iyi olduğunu söylese yeter. Daha ne isterim ki :) Ben diyorum gideyim o gittikten sonra gece binerim otobüse dönerim diye annem ne gerek var diyor yane sevinirdi
Ya da daha mı kötü olur ya üzülür falan offffffff gene beynim karıştı benim
![]()
Hep yanında olduğumu hiç sıkılıp bunalmamasını falan yazmıştım :) bide parmağıma ruj sürüp basmıştımAllahtan dudak şey etmemişim
![]()
Ben de bisiy yazdin sandim![]()
Ben de ona mektup yazdim , okudukça moral bulsun die .....okusunlar onda birsey yok ama ben kağıda parfüm sıktım , ruj şeysi yapmadım :))
Hakkaten haa niye parfüm sıkmadım ki ben
benim bi parfümüm vardı kırılmıştı aşkım yurtdışından getirtmişti doğum günümde o gün ne mutlu olmuştum
![]()
Pamuklara sardığın için kırılmıştir parfüm, sakinan göz misali :)
Bizde hediyelik degildi beraber seçtik kollarimi koklaya koklaya burnu bilegime yapıştı sanmıştım en son![]()
HehheheO da iyiymiş
Bu seferde burnu kağıda yapışacak sanırım
![]()
![]()
demi
Benim burnum onun şalina yapıştı coktan . Hatta şu an bile :)
Ben isteyecektim gitmeden ama unuttum ya pıff :26: Ama geldiğinde ona yaptığım yatakta uyuyorum en azından bu da bişeydir![]()