Cok tesekkur ederiz inşallah en hayırlı yer olur. Sanirim ben cok strese sokuyorum onu aceleci tavrimla netesi olck kisa olsa ne zaman gelcn nasi olck diye:18:. Bundan sonra dikkat edicem.cok tesekkur ederim benim merak ettigim eey orda isine yaricak ne gibi hediyeler alabilirim herseyi kullanamiyolar bildigim kadariyla.
kızlar öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun!! herşey gönlünüzce olsun askerlerinizi güzel yerlere düşsün inşallah.
353. dönem yarenleri olarak topiği ben açmıştım daha dün gibi hatırlıyorum aynen sizin gibi bir heyecan koşturmaca ne olacak ne edecek derken kimimizinki 1. grupta gitti kimimizinki 2. ye kaldı. mesela ben 2. grupta yolladım askerimi başta çok üzüldüm fazladan 40 gün daha ertelenecek planlarımız diye ama o 40 gün o kdr güzel gelişmeler oldu ki her şerde vardır bi hayır sakın üzülmeyin. ayrıca askerim bana çok uzak yere çıktı acemilikte ustalık da ama şu an o kdr rahatı yerindeki bize yakın bir yerler çıksaydı duyduk çok daha zorlanacakmış inanın askerlik yapmıyor diyebilirim öyle rahat.
o yüzden sakın askerlerinizi strese sokmayın üzmeyin şu anki zamanlarınızın kıymetini bilin zaman su gibi akıp geçiyor inanın. bilmişlik taslamak gibi algılamayın sakın ama herhangi bir konuda sormak istedikleriniz olursa mutlaka mesaj atabilirsiniz. sonuçta hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz.
Günaydın kızçeler
Canım çok teşekkür ederiz. Ne demek bilmiştik taslamak, biz bu konularda çok acemiyiz. Sizin gibi tecrübelilerin fikirlerine önerilerine ihtiyacımız var.
İçim serinliyor sizler buraya yazınca.
Doğru söylüyorsun her şeyin hayırlısı aslında. Beklemek en zor olanı. Sanki gidince bu kadar zor olmayacakmış, zaman geçiverecekmiş gibi geliyor. İnşallah böyle olur.
Atkı bere veriyor askeriye demişsin, bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü ona ördüğüm atkıyı götürmek istiyordu. Alırlar mı orda götürse?
almazlar ama kullanamayabilir canım çünkü onlar veriyorlar yeşil renkte ve onu kullanmak zorundalar. ama yinede örersen yemin töreninden sonra izne çıktığında falan takar. inan o gittikten sonra zaman daha çabuk geçiyor başlamak bitirmenin yarısı derler ya aynen öyle birde burası çok iyi geliyor insana seninle aynı durumda olan insanlarla falan konuşmak insanın içine su serpiyor.
Ya ben 2 sene önce örmüştüm onun için çok değerli de ondan götürmek istiyor madem söyleyim de götürmesin boşuna o zaman
Ayy evet ya dün akşam açtık konuyu daha şimdiden destek oluyoruz birbirimize, sizler de böyle şeyler yazınca hafifliyor üzerimdeki stres.
aa o zaman yine götürsün dolabında durur canım takamazsa bile en azından onun orada olduğunu bilmek belki manevi destek olur.
kesinlkle bizim üzerimize çok şey düşüyor gitmeden de gittikten sonrada ben hep alttan alıyorum çok şükür büyük bir kwgamız olmadı henüz ama anlayışlı olmak zorundayız kendimizi onların yerine koymamız gerekiyor yanlarında kimi isterlerdi en çok onu düşün.
En çok da bu zorluyor beni. Hep alttan alan taraf o olurdu, hiç bi şey yokken sinirlendiğini görüyorum artık ve ne yapacağımı şaşırıyorum :26: Gidiş günü yaklaştıkça ben destek olacağıma hep gözlerim doluyor, 'sen gidince..' diye başlıyorum cümlelere. Yapmamalıyım ama engel olamıyorum
Ayy cok tesekkur ederim onerilerin icin. Bende aliyim o zaman onlarida mi yesil alcaz peki? Simdiden telefon karti alip biriktryim ben o zaman. Cok üzüldüm reflu cikmasina canım benim anca kendimize eziyet ediyoruz aslında hersey olacagina variyo ama benim gibi tezcanli olanlar duramiyo işte. Kastamonu iyiymis inşallah en hayırlı yer olur. Yoksa geceleri falan uyku yok banabenim o bekleme sürecinde midemde reflü çıktı düşün yani kısa mu uzun mu ne olcak falan diye öyle bir stresliydim ki. ama değmezmiş bir şekilde bir yol bulunuyormuş herşeye. canım açıkçası herşeyi kullanamadıklarından ben sadece termal içlik almıştım. çok çok işlerine yarıyor. atkı bere falan orası veriyor zaten kullanamıyorlar. birde telefon kartı alabilirsin ankesörlü için çok lazım oluyor . bizimki Kastamonuda uzakmı size bilmiorm ama askerim çok rahat etti orada komutanlar koğuş arkadaşları çok çok iyilermiş
Ayy cok tesekkur ederim onerilerin icin. Bende aliyim o zaman onlarida mi yesil alcaz peki? Simdiden telefon karti alip biriktryim ben o zaman. Cok üzüldüm reflu cikmasina canım benim anca kendimize eziyet ediyoruz aslında hersey olacagina variyo ama benim gibi tezcanli olanlar duramiyo işte. Kastamonu iyiymis inşallah en hayırlı yer olur. Yoksa geceleri falan uyku yok bana
Haklisin canım Allah kotu ayriliklardan korusun. Ilerde biz bunları da aştık dicegimiz bi ani olarak kalir inşallah iyi hatrlcgmz.ayni durumda olan kisilerin sözleri cok rahatlatiyo insani cok tesekkur ederimWalla ben yeşil almadım canım gri ve siyah aldım akşam yatarken de giysin diye renk zorunluluğu yok diye biliyorum çünkü.
kesinlikle kendimize sıkıntı yapıyoruz hem nolcak işte insan sadece özlüyor ama ölmüyor geriye dönüp bakılınca gülüp geçilecek anlar bunlar.
Haklisin canım Allah kotu ayriliklardan korusun. Ilerde biz bunları da aştık dicegimiz bi ani olarak kalir inşallah iyi hatrlcgmz.ayni durumda olan kisilerin sözleri cok rahatlatiyo insani cok tesekkur ederim
enaaaaağğğmmm bugünleride mi görecektimmm :)) 354. dönemler geliyomuşş :)) bizden öncekiler hep '' siz geldiniz, demek ki bizim şafak baya azalıyo'' derlerdii valla ohh bee sonunda bende dicemm gelin gelin bi an önce gelin de bizim şafaklar azalsın bitsinn
hoşgeldiniz kızlarr bol bol vakit geçirin sevdiceklerinizle onlar gidince burdan çıkmıcaksınız zaten :)) bu arada her konuda yardımcı oluruz bizim topiğimizede bekleriizz
bir anda tüylerim diken diken oldu bize geçmiyor gibi gelen zaman meğer geçiyormuş şimdiden Allah kavuştursun kızlar maalesef zor bir süreç sizi ve sevdiklerinizi bekliyor Allah yardımcımız olsun
Tunaydin canlarummm ozledinizmi dj'nizi :)))
Teşekkür ederiz353 . Dönem ilk dönemde gitti askerim.. yanınzda ya suandaa sakın stresst yapıpp cok bahsetmeyn naslsa zamanı gelnce cok takılıoo sabııır baska bsyy elden gelmıyooo Aramıza smdden hoşgeldnz
Geldim canimm bugun markette nutella kutusu gordum aklima sen geldin :)) nasil geciyo gununuzz?
Teşekkür ederiz
Daha kurabiye görünce aklına geleceğim günler de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?