• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben geldim kizlar iyi aksamlar. Herkes bu vakitlerinizin kiymetini bilin dio ama benim sevdicegim yanimda bile değil baska sehirde ayin 25inde gelcek ve ilk giderse bi haftamiz olck sadece:(( oy ben nerelere gidem

Ben geldim kizlar iyi aksamlar. Herkes bu vakitlerinizin kiymetini bilin dio ama benim sevdicegim yanimda bile değil baska sehirde ayin 25inde gelcek ve ilk giderse bi haftamiz olck sadece:(( oy ben nerelere gidem

sen daha avantjlısın hasret kalmanın tecrubesını ztn bıleensn oyle dusun :53:

sen daha avantjlısın hasret kalmanın tecrubesını ztn bıleensn oyle dusun :53:

Oyle ama beni hic ihmal etmez hep arar sorar ayda bir kez gelir en az bi hafta kalır. Kendi aileside burda ama o ingilizce kursu icin gitti mecburen. Hemde ogretmenlik yapio işte. Bakalim askerlikde nasi olck

Oyle ama beni hic ihmal etmez hep arar sorar ayda bir kez gelir en az bi hafta kalır. Kendi aileside burda ama o ingilizce kursu icin gitti mecburen. Hemde ogretmenlik yapio işte. Bakalim askerlikde nasi olck

en azından zorlugu bılıosn bız her dakıka gorusen hergnn ınsanlardık ınan oylesı zor oluoo sabır baska care hıc brmz ıcın yok tatlm:26:

Hoşgeldin essen :3:
Senin de mi yarin Şubat'ta gidiyor askere?

Selam söyle enişteye :1:

http://haberustam.com/2014-subat-ki...onemi-son-basvuru-tarihleri-gerekli-belgeler/
HTML:
Vala ben dizi izliyorum biyandan askitomla majlasiyorum bi yandan da buraya laf yetistiriyorum:1: kizilelma diye bi dizi askeriye mit falan bi isin ucundan tutym hesabı :1:

A.selam canlarim onunda size slmi var . Hee gorduk kizil elmayida ama benimki degistrdi kanali o moda girmek istemiyo anladgm kadariyla :))

Back