• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ama.mecbur yapsınlar da aradan çıksın artik bi rahat edelim askerlik derdi kalkti die , az kaldi canım şunun şurasinda temmuza ne kaldi ki :) şabanin filminde vardi ya salı sallanır falan :60:

:60: neyin reklamini yaptın dicem yine reklam olcak aman :60:

Öyle öyle inşallah sağlıkla ulaşırız temmuzada işimize gücümüze bakarız biran önce :31:
Cuma mübarek gün :1: aşkım mübarek günde teslim oldu Allah hayırlara vesile etsin(Cümlemizin):16:

Bende merak ettim :1:

Hoşbulduk izmitten yaş 25 ve henüz atanamamıs bi öğretmenim:KK66: peki sen?

canım aramıza hoşgeldiiin :13:

mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle :KK66: ne öğretmenisin :KK66: bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi?

bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18: :KK37: :KK52: :KK53:

Son düzenleme:
çook fazla kullandıgımızz bışeyiin sohbt arasndaaaaaa konuşmuşzz o reklam olmş bak bak baaaaaak :1::1::1::1:
Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştım :52: :52::52:

mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle :) ne öğretmenisin :) bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi? ben Gebzede yaşıyorum da :) :3:

bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18: :37: :52: :53:

En kucukte benim galiba :D

Ya ben de bi ara resim ekledim , yanlışını eklemisim sildim başka ekledim ,sora.ne goriim bir hafta uzaklaştırma aldim , neye uğradığımı şaşırmıştım :52: :52::52:

benm gıbı yanı haha banada gökçe die arkdş soyledııı uzaklaştrılmssn dıe o kdr neler konuşuluo onu gormus kk amann :D::52:

askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:

Öyle öyle inşallah sağlıkla ulaşırız temmuzada işimize gücümüze bakarız biran önce :31:
Cuma mübarek gün :1: aşkım mübarek günde teslim oldu Allah hayırlara vesile etsin(Cümlemizin):16:

Bende merak ettim :1:
Aminnnn canim inşallah :29:

mesleğin dikkatimi çekti hemen, meslektaşız seninle :) ne öğretmenisin :) bi de izmit'in neresindesin* merkez mi ilçe mi? ben Gebzede yaşıyorum da :) :3:

bi de kızlar bi yaş mevzusu okudum sayfalarda 23ler 25ler falan, aranızdaki en yaşı ben miyim aceppp :18: :37: :52: :53:
Kac kac :23:

askerım bugun hıc aramadı cok merak ettım ben arıyorum verdıgı numara hep mesgul yada baska asker arıyo cok karısık burası dıyo offf kotu bısey yoktur demı :2:

Nereye gitmişti ki canım? Sakin ol :31: Ankesörün numarasını mı vermişti yoksa başka bi numaramı?

benm gıbı yanı haha banada gökçe die arkdş soyledııı uzaklaştrılmssn dıe o kdr neler konuşuluo onu gormus kk amann :D::52:
Amannn :) bunlari görüp yine banlanmiyalim :))

Karisik derken :26:

Matematik:) gölcükdeyim bende yakınmışız:)

Heeyytttt noluyor :60:
Sinreyle karistirdim :60: mesaji attiktan sora aklim başıma geldi , :10:

Neden ağlama smiley i koydunuz en güzel yaşlar bunlar

30'a yaklaştım iyice, ne zaman evlencem de ne zaman evliliin keyfini çıkarcam da ne zaman çocuk yapcaaam :14:

Back
X