- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
mutlu olacağımıza inanmıyormusneden ki? :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu olacağımıza inanmıyormusneden ki? :26::26::26:
mutlu olacağımıza inanmıyormus
o ısrar ediyordu eylül diye ama,hımmm, aslında biraz erteleme fena bi fikir değil lunacık.. asker sonrasında ikiniz de iyice gözden geçirirsiniz ilişkinizi..
siz çok kavga ettiniz, çok sıkıntı yaşadınız çünkü bu süreçte..
önce o sorunları kökten halletmeniz gerek bence bi sonraki adıma geçmeden önce... :26:
benim de 25 temmuz cuma günü alçım çıkacak, cumartesi hemen gidip saçımı boyatcam, kaş/bıyık falan![]()
o ısrar ediyordu eylül diye ama,
bunu yaptıktan sonra istemiyorum bende artık, bu kararı vererek benden vazgeçti
kendi kendine karar verebiliyorsa buna sonucuna da katlanröyle demeee
siz çok yıprandınız, özellikle de sen...
o yüzden, sivil hayatınız bi başlasın, biraz zaman verin kenidinize ve ilişkiye toparlanmak için...
öyle silip atmak olmaz hemen![]()
Nişanlımın askerlik yaptığı (Polatlı topçu okulu) yer kadar nalet bir yer yoktur sanırsam. Kaç gündür koca askeriye de sular yok! düşünebiliyor musunuz sular yok! mahvolmuşlar. nugün de 3 saat boyunca güneş altında ot kestirmişler. sanki mahsus yapar gibi. bunlar teskereci asker yahu. boş vakit geçirmeleri gerek ama nerdeeee. bildiğin amelelik yapıyorlar![]()
Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz![]()
Moraller super heyecan dorukta. Aynen bekleyen bilir![]()
aaa ransız kaldım çok geçmiş olsun ne alçısı :26:benim de 25 temmuz cuma günü alçım çıkacak, cumartesi hemen gidip saçımı boyatcam, kaş/bıyık falan![]()
canım uzamaz inşallah iyi düşün .telefonu yakalattı gider ayak uzar mı çıkması![]()
aaa ransız kaldım çok geçmiş olsun ne alçısı :26:
bu arada imzana bayıldım her gördüğümde kahkaha atıyorum![]()
sağol canım, ayağımı burkmuştum da![]()
Geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım![]()
İyiyim canımm ne olsun bekledik bitirmek üzereyizson haftaya girmek üzeresin 170 gün geçti de 5 gün geçmiyor :))
canım nasılsın napıyorsun
aaa ransız kaldım çok geçmiş olsun ne alçısı :26:
bu arada imzana bayıldım her gördüğümde kahkaha atıyorum
canım uzamaz inşallah iyi düşün .
Seni anlıyorum özele gel de ordan yaziim![]()
Sooooooooon Üüüüüüüüüüüüüüçşafaklar 1 gün daha attııı![]()
:119: :119: :119: :119:
neden kii![]()
Planlar hazir tabi bugun ustume birsey baktim yanina giderken giymek icin cok begendigim bisi oldu ama kolsuzdu laf ederse diye almadim ama alacagim galiba
Persembe ya da cuma sacimi boyatacagim
Cumartesi kaş maş tekrar gidecegim kuafore
Pazar erken kalkip dus alip sac bas yapacagim
(Allahin izniyle insallah)
Aaaaay yazarken heyecanlandimmmmmm
Sen neden selfie yapmiyorsun karsimisin selfie ye![]()
telefonu yakalattı gider ayak uzar mı çıkması![]()
Nişanlımın askerlik yaptığı (Polatlı topçu okulu) yer kadar nalet bir yer yoktur sanırsam. Kaç gündür koca askeriye de sular yok! düşünebiliyor musunuz sular yok! mahvolmuşlar. nugün de 3 saat boyunca güneş altında ot kestirmişler. sanki mahsus yapar gibi. bunlar teskereci asker yahu. boş vakit geçirmeleri gerek ama nerdeeee. bildiğin amelelik yapıyorlar![]()
son haftaya girmek üzeresin 170 gün geçti de 5 gün geçmiyor :))
teknolojik imkansızlık![]()
Yok kız teknolojik imkansızlık
Senin planlar iyi ya tabi aileden uzakta yaşamanın artıları diyoruz
Hiç bir şey olmaz sanmam terhis kağıtları imzalanmıştır bile
O ot toplama mevzusu bizdede var canım otlar ateş alır patlar falan diyeymişoruç oruç güneşin altında toplatıyorlar valla...
geçer geçeeer![]()
Ooo planlar hazır hadi bakalımBende esenlere giderim heralde ama selfie yapamaycam
![]()
Az kaldı az :) bitiyor inşallah
Ay hadi bakalım esmila sen ilk kavuşanlardan :) yekta ve sinreden sonrasondan 3.cüyüm sanırım
![]()
İyi canım sağol sen nasılsın asılll :) gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)
Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz![]()