• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Fıstıklar nasılsınızzzz sizi seviyorummmmm:16:
Biz de seniiii :)

Yarenlerrrr selam herkese , moraller nasıl heyecan var mi , benim kalbim yerinden çıkacakmış gibi :) aylari geride biraktik şafak geldi catti :)) bekleyen bilir tabi :)
Yekta gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)
Moraller super heyecan dorukta. Aynen bekleyen bilir :1:
Ooo planlar hazır hadi bakalım :D Bende esenlere giderim heralde ama selfie yapamaycam :D :9::9::9:

Az kaldı az :) bitiyor inşallah :16:

Ay hadi bakalım esmila sen ilk kavuşanlardan :) yekta ve sinreden sonra :D sondan 3.cüyüm sanırım :D

İyi canım sağol sen nasılsın asılll :) gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)

Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz :8::8::8::21::21::21::21::21:

Planlar hazir tabi bugun ustume birsey baktim yanina giderken giymek icin cok begendigim bisi oldu ama kolsuzdu laf ederse diye almadim ama alacagim galiba :1:
Persembe ya da cuma sacimi boyatacagim
Cumartesi kaş maş tekrar gidecegim kuafore
Pazar erken kalkip dus alip sac bas yapacagim
(Allahin izniyle insallah)
Aaaaay yazarken heyecanlandimmmmmm :9:
Sen neden selfie yapmiyorsun karsimisin selfie ye :9:

hiç de kıskanmıyorum ki beeeen :63::63::63::63:

hadi bakalım, önce esmila, sonra senden selfieleri bekliyoruz :51:

Ooo planlar hazır hadi bakalım :D Bende esenlere giderim heralde ama selfie yapamaycam :D :9::9::9:

Az kaldı az :) bitiyor inşallah :16:

Ay hadi bakalım esmila sen ilk kavuşanlardan :) yekta ve sinreden sonra :D sondan 3.cüyüm sanırım :D

İyi canım sağol sen nasılsın asılll :) gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)

Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz :8::8::8::21::21::21::21::21:

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Biz de seniiii :)

Moraller super heyecan dorukta. Aynen bekleyen bilir :1:

Planlar hazir tabi bugun ustume birsey baktim yanina giderken giymek icin cok begendigim bisi oldu ama kolsuzdu laf ederse diye almadim ama alacagim galiba :1:
Persembe ya da cuma sacimi boyatacagim
Cumartesi kaş maş tekrar gidecegim kuafore
Pazar erken kalkip dus alip sac bas yapacagim
(Allahin izniyle insallah)
Aaaaay yazarken heyecanlandimmmmmm :9:
Sen neden selfie yapmiyorsun karsimisin selfie ye :9:

benim de 25 temmuz cuma günü alçım çıkacak, cumartesi hemen gidip saçımı boyatcam, kaş/bıyık falan :51:

Back