• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Heeeeeeeeeyt:72:

Çok şükür yaa.Oooooooooh yandan:8:

Kullandığınız izin yüzünden canım:9:
Neyse seninde azıcık kaldı:21::21::21:

Kızlar benimde şafak 5 atarsa 4 :72:
Ankaraya gitme biletimi + onunla ankaradan dönme biletlerimizi aldıııııııııııım çok heyecanlıyım:52::16::16::16::16::16:

ayyyyyyyyyyyy, hadi hadi siz buluşun da bize gelsin sıraaaa :52::52::52:

aaaa öyle miiii :26::26:

eee anlat bakalım, kaçta nerden nereye gidiyosun, o kaçta geliyoo :52:

Anlatayim canim. Tek gidiyorum 12.45e binecegim 2.15te oradayim havaalanina gidene kadar 3.15olur o ise 5.10da inecek yani oyanalacagim bekleyecegim heyecanlanacagim :1:
Geldi sarildik ettik ciktik otobuse gidene kadar 5.30 olur kizilaya inmek yarim saat 6 olur. O da ben de niyetli olmayacagiz yemej yeriz once dolasiriz falan trenimiz aksam 9 da geri gara geliriz aksam 10.30da eskisehirdeyiz insallah gelirler alirlar bizi falan :1:
Tek gidecegim icin sarilma animiz cekilemeyecek ancak selfie yapariz :1: :9:

Anlatayim canim. Tek gidiyorum 12.45e binecegim 2.15te oradayim havaalanina gidene kadar 3.15olur o ise 5.10da inecek yani oyanalacagim bekleyecegim heyecanlanacagim :1:
Geldi sarildik ettik ciktik otobuse gidene kadar 5.30 olur kizilaya inmek yarim saat 6 olur. O da ben de niyetli olmayacagiz yemej yeriz once dolasiriz falan trenimiz aksam 9 da geri gara geliriz aksam 10.30da eskisehirdeyiz insallah gelirler alirlar bizi falan :1:

ayyyy ne güzeeeeel :16::16::16:

bizim hala belli değil yaaa, kafamda kavuşma anı bile hayal edemiyorum daha yaaa :5::5:

Heeeeeeeeeyt:72:

Çok şükür yaa.Oooooooooh yandan:8:

Kullandığınız izin yüzünden canım:9:
Neyse seninde azıcık kaldı:21::21::21:

Kızlar benimde şafak 5 atarsa 4 :72:
Ankaraya gitme biletimi + onunla ankaradan dönme biletlerimizi aldıııııııııııım çok heyecanlıyım:52::16::16::16::16::16:

ayyyyyyyyyyyy, hadi hadi siz buluşun da bize gelsin sıraaaa :52::52::52:

kızlaaaarrr çok heycanlıyım yaaa hemen geçiversin günler artıkkkkk :16::16::16::16::16:

günaydın şafak 5 :72: :52: ben de izin alıyorum pazartesi günü ve aştiye sevdiceğimi almaya gidiyorum inşallah :52: teskere selfiesi yapacaz bizde :52: heyecanlıyım :52::52::52:

günaydın şafak 5 :72: :52: ben de izin alıyorum pazartesi günü ve aştiye sevdiceğimi almaya gidiyorum inşallah :52: teskere selfiesi yapacaz bizde :52: heyecanlıyım :52::52::52:

Heee polatlidan aştiyemi gelecek :1: ben polatlida oldugunu daha 3gunonce farkettim yine 1.5saatte olsa aranizda mesafe varmis kiizz. O yuzden gecen gun sen gitcen askeriyeden alacan her zamanki gibi demistim ;)
Ben merkezde saniyordum :9:

Heee polatlidan aştiyemi gelecek :1: ben polatlida oldugunu daha 3gunonce farkettim yine 1.5saatte olsa aranizda mesafe varmis kiizz. O yuzden gecen gun sen gitcen askeriyeden alacan her zamanki gibi demistim ;)
Ben merkezde saniyordum :9:

yok canım var baya arası. merkeze çok uzak. ben yanına gittiğimde 3 saatten önce eve gelemiyordum :31: polatlıya gitmeye gerek yok aştiden alıcam sonra beraber vakit geçiririz akşama bize iftara gelecek zaten. ertesi gün de gidiyor memleketine. bayramda da biz gidiyoruz oraya :52:

yok canım var baya arası. merkeze çok uzak. ben yanına gittiğimde 3 saatten önce eve gelemiyordum :31: polatlıya gitmeye gerek yok aştiden alıcam sonra beraber vakit geçiririz akşama bize iftara gelecek zaten. ertesi gün de gidiyor memleketine. bayramda da biz gidiyoruz oraya :52:

Cabuk gidiyormus ya neyseki siz gideceksiniz bayramda. Umarim hemen is bulurda doner ankaraya temelli :1:

Cabuk gidiyormus ya neyseki siz gideceksiniz bayramda. Umarim hemen is bulurda doner ankaraya temelli :1:

inşallah bakalım. hep diyorum ya bizim esas askerliğimiz bundan sonra başlıyor artık diye.. :31: Rabbim yüzümüze bakar inşallah. evlilik planlarımız buna bağlı birazda.. :31:

inşallah bakalım. hep diyorum ya bizim esas askerliğimiz bundan sonra başlıyor artık diye.. :31: Rabbim yüzümüze bakar inşallah. evlilik planlarımız buna bağlı birazda.. :31:

Canim hangimizin oyle degil ki..
Hepimiz icin hayirlisi olsunn

Fıstıklar nasılsınızzzz sizi seviyorummmmm:16:

Yarenlerrrr selam herkese , moraller nasıl heyecan var mi , benim kalbim yerinden çıkacakmış gibi :) aylari geride biraktik şafak geldi catti :)) bekleyen bilir tabi :)
Yekta gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)

hiç de kıskanmıyorum ki beeeen :63::63::63::63:

hadi bakalım, önce esmila, sonra senden selfieleri bekliyoruz :51:

Ooo planlar hazır hadi bakalım :D Bende esenlere giderim heralde ama selfie yapamaycam :D :9::9::9:

kızlaaaarrr çok heycanlıyım yaaa hemen geçiversin günler artıkkkkk :16::16::16::16::16:

Az kaldı az :) bitiyor inşallah :16:

Ay hadi bakalım esmila sen ilk kavuşanlardan :) yekta ve sinreden sonra :D sondan 3.cüyüm sanırım :D

Fıstıklar nasılsınızzzz sizi seviyorummmmm:16:
İyi canım sağol sen nasılsın asılll :) gözün aydın canim kavuşmuşsun senn :)
Yarenlerrrr selam herkese , moraller nasıl heyecan var mi , benim kalbim yerinden çıkacakmış gibi :) aylari geride biraktik şafak geldi catti :)) bekleyen bilir tabi :)

Selaam bnnu heyecan var tabi ama sanırım son haftada daha fazla heyecan olur diye düşünüyorum :) az kaldı azzz :8::8::8::21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
Back