354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canım 5 gün ne ki.Ben erkek arkadaşımın 20 gün yıkanamadığını biliyorum :)
Onun dışında içme suyu da olmadığı için süreklii kola içmek zorunda kalıyordu:31:
10 gündür de lanet akçay denen yerde anlatmaya başlamayım bitmiyor çünkü:47:

günaydın canım. sizinkilerin bizimkilerden durumu daha vahimmiş :31: nasıl askeriye bu yaa insanların hiç mi kıymeti yok. çok sinirliyim bu konuda :47:

Biz de seniiii :)

Moraller super heyecan dorukta. Aynen bekleyen bilir :1:

Planlar hazir tabi bugun ustume birsey baktim yanina giderken giymek icin cok begendigim bisi oldu ama kolsuzdu laf ederse diye almadim ama alacagim galiba :1:
Persembe ya da cuma sacimi boyatacagim
Cumartesi kaş maş tekrar gidecegim kuafore
Pazar erken kalkip dus alip sac bas yapacagim
(Allahin izniyle insallah)
Aaaaay yazarken heyecanlandimmmmmm :9:
Sen neden selfie yapmiyorsun karsimisin selfie ye :9:

ben de pazar günü saçımı bayatıcam :D cumartesi günü kaş bıyık falan aldırıcam :D elbise giyicem seçimimi yaptım :52: veeee çooooook heyecanlıyım :16::52:

teknolojik imkansızlık :D :D

Yok kız teknolojik imkansızlık :1::1:
Senin planlar iyi ya tabi aileden uzakta yaşamanın artıları diyoruz :D

Hiç bir şey olmaz sanmam terhis kağıtları imzalanmıştır bile

O ot toplama mevzusu bizdede var canım otlar ateş alır patlar falan diyeymiş :D oruç oruç güneşin altında toplatıyorlar valla...

geçer geçeeer :21:

az kaldı neyse ki..... :31:

:9:
günaydın canım. sizinkilerin bizimkilerden durumu daha vahimmiş :31: nasıl askeriye bu yaa insanların hiç mi kıymeti yok. çok sinirliyim bu konuda :47:
İnsanlarin hic kiymeti yok canim onlarin kafasi baska calisiyor :(

ben de pazar günü saçımı bayatıcam :D cumartesi günü kaş bıyık falan aldırıcam :D elbise giyicem seçimimi yaptım :52: veeee çooooook heyecanlıyım :16::52:

Hadi bakalimmmmm :9:

Aaaay cok sukuuuur ya. Dun safak 52diye resim buldum icim daraldi vallahi aay dedim simdi safak 4 neyseki gecer mi o 52 cok sıkar adami :9:

ben de 148 buldum hatta bugün ekleyim de bakalım :D çok daral geldi bi anda nasıl geçirmişiz o günleri yaa dedim :51:

İyiyim canımm ne olsun bekledik bitirmek üzereyiz
Keşke zamanında seninkine sinirlendiğin için bizi terk etmeseydin de muhabbet ede ede bitirseydik :31:

Sooooooooon Üüüüüüüüüüüüüüç :72:

hala arada sinir ediyor ya neyse .Yok canım ya sizi terketmedim tabiki .Bir de kps belası vardı interneti çok açamıyordum ondan da oldu

ömrüm beklemekle geçiyor resmen , son 1 senedir herşeyi bekliyorum :60:

günaydın kızlar .Oooooo saçlar boyanmış elbiseler hazırlanmış , hazırlıklar yapılmış :)
Allahım mutluluk tablonuzu daim etsin inşallah :nazar:

hadi bakalım. boyatalım yeni haftaya başlayalım :))))
Hadiiiiii :9:
hala arada sinir ediyor ya neyse .Yok canım ya sizi terketmedim tabiki .Bir de kps belası vardı interneti çok açamıyordum ondan da oldu

ömrüm beklemekle geçiyor resmen , son 1 senedir herşeyi bekliyorum :60:
Neyse artik bizimlesin :1:
günaydın kızlar .Oooooo saçlar boyanmış elbiseler hazırlanmış , hazırlıklar yapılmış :)
Allahım mutluluk tablonuzu daim etsin inşallah :nazar:

Daha boyatmadik :1:

Gozun aydin kpssden oturu :9:
Nasi gostercem sana fotoo face kullaniyorsan ekleselim :)

canım ya face kullanmıyorum :( kk dan ekleyemez misin birkaç dakikalığına,albüme . ben de eklerim öyle görüşürüz :)

kps mi gözüm aydın mı bilmiyorum :74: :75: :77: :78: :79:

Son düzenleme:
canım ya face kullanmıyorum :( kk dan ekleyemez misin birkaç dakikalığına,albüme . ben de eklerim öyle görüşürüz :)

kps mi gözüm aydın mı bilmiyorum :74: :75: :77: :78: :79:

Tamam canım bi çekinelim de koyarız sorun değil:12::12:

Back