• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydın güzeller masaAllah sizede safaklariniz tam gaz ileriii :)

kızlarrr nişanlımın bölüğünde 5 tane uzun dönem asker ot içip firar etmiş. gece baya karışıkmış ortalık bizimki arayamamıştı. neyse işte askerler yakalanmış hapse atılmış. askerlikleri yandı :ssz:

kızlarrr nişanlımın bölüğünde 5 tane uzun dönem asker ot içip firar etmiş. gece baya karışıkmış ortalık bizimki arayamamıştı. neyse işte askerler yakalanmış hapse atılmış. askerlikleri yandı :ssz:
Eyvah Eyvah yaktılar kendilerini[emoji17]

kızlarrrrrr şafaklar iyice coni moni oldu ya la :52::52::52:
Comolokko safak :1:

Günaydın güzeller masaAllah sizede safaklariniz tam gaz ileriii :)
Gunaaydiiinnnnn
Benimki ktm de suan telefonunu teslim etmisti. Etmeyenler varmis yakalanmislar ve 20gun gec cikacaklarmis ayyyy cok fenaaa cok

valla ben de öyleyim kuzumm :16::16:

Küçümsemiyorum durumu yanlış anlama ama sen yine çıkacaksın evden gideceksin askeriyesine her hafta yada 2 haftada bir yaptığın gibi:1:
Ama tabi bir farkla,geri oraya dönmeyecek:16::16:

Ama ben 4 aydan fazla hiç görmemiş olacağım sırf iki saat daha erken görebilmek için Ankaraya hava alanına gideceğim falan bunları düşününce daha çok heyecanlanıyorum:21:

Back