- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Takip et beniii güzeliiiiim
eveeet, 10 gün
yukarda yazdığımı okudun mu?
belki, bi ihtimal, 25 temmuzda çıkabilir benimki
Sen soyleyince baktimmm. Hadi bakalim insallah olur 5 gun cok buyuk bi sure :)
Haklısın canım ama bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum ki özel gun de değil işte
Bilmiyorum cnm daha konusamadik yeni geldi eve
Kızlar bugün askerimle konuşurken dedi ki, erken terhis olma ihtimalim olabilir belkii
bizim çıkış tarihimiz 29 temmuz salı'ya geliyor normalde.
diyor ki uzmanla konuşucamm, yalvarıcaaam
son haftasonunda evci izni alsam, cuma 5te çıksam, normalde pazar 5te geri dönmem gerek, ama arada sadece pazartesi günü (bayramın ilk günü) kalıyor, o günü bi şekilde atlatabilir miyim diye sorucam diyoo
daha önce buna benzer bişey olmuş, ve o bi günü görmezden gelmişler
belki bayram diye bana da tolerans gösterirler diyo
o zaman 25 temmuzda çıkma ihtimali olacak yanii
İyi geceler kizlar. 4 lere geldimm cok sukuuur :)
günaydın kızlarr.... şehzade bayezit de ölüyorrrr sabah sabah takılı kaldım bu müziğe yaaaçok etkiliyor beni http://www.dailymotion.com/video/x1cpwn9_aytekin-atas-zahit-bizi-tan-eyleme-uzun-versiyon_music
Günaydın bebekgünaydın kızlarr.... şehzade bayezit de ölüyorrrr sabah sabah takılı kaldım bu müziğe yaaaçok etkiliyor beni http://www.dailymotion.com/video/x1cpwn9_aytekin-atas-zahit-bizi-tan-eyleme-uzun-versiyon_music
Hadi bakalımm inşallahhinşallah olur yaaaa
Sizden gizledim indiğimi birden bire iniverdimsevdiği şeylerden koy kutuya mektup notlar koy gönder
neden geç gelmiş canım ?
ayyyyyyy inşallah hadi hayırlısı canımmmmmmmmm :)
eneee ne zaman indin sen o kadar
Günaydın canımmmm gerçekten etkileyici dinledim bende..
Hepinize gunaydin kizlaar
sevdiği şeylerden koy kutuya mektup notlar koy gönder
neden geç gelmiş canım ?
ayyyyyyy inşallah hadi hayırlısı canımmmmmmmmm :)
eneee ne zaman indin sen o kadar
Günaydın canımmmm gerçekten etkileyici dinledim bende..
kızlaaarrr özellikle gamzeli ve mutella ya şu şafak sayılarına ait resimleri nereden buluyorsunuz. please help me!!
ben google görsellerde örneğin "59 number" yazıp aratıyorum, en beğendiğim resmi seçiyorum
kızlaaarrr özellikle gamzeli ve mutella ya şu şafak sayılarına ait resimleri nereden buluyorsunuz. please help me!!
Canımm
Benim telefonumda bi program var onda yapıyorum ben şafaklarımı
Az once 2 dk 41 snlik goruntulu konusma yaptik kizlar kapattiktan sonra aglayasim geldi oooof
Az once 2 dk 41 snlik goruntulu konusma yaptik kizlar kapattiktan sonra aglayasim geldi oooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?