- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Valla temmuzu dusununce heyecanlaniyorum
Uzuldum ben cok ya agladim
ayrılmalarına ben de çok üzüldümm
ama ruh ikizi olayının sonunu öle bağlamasaydılar daha iyiydii
Evet haklisiiinnnn
Ah ah. Askerimin 3 arkadasi var 3 ude evli 3unun eside benim arkadasim. Bugun onlar birinde toplanacaklarmis benide cagirdilar. Bu toplantilara beraber giderdik tamam gelicem dedim ama icim buruldu. Herkes cift cift ben sap sap
benim de uykum vaaaar
az kaldı az, sabırrr
ayrılmalarına ben de çok üzüldümm
ama ruh ikizi olayının sonunu öle bağlamasaydılar daha iyiydii
Oyy Kıyamam canım benim kendini kötü hissedeceksen gitme bari:26:
Sonunu demiyeydin eyiydibende okuycammmm
kitabın başından beri ayrılacaklarını tahmin ediyon zaten, bişey kaçırmadın yaniii
Hahahahahbenimki kesin beğenmicek kitabıı
bi de söylencek bana, beni bu kitabı okumak zorunda bıraktın diyee
Oyy Kıyamam canım benim kendini kötü hissedeceksen gitme bari:26:
Sonunu demiyeydin eyiydibende okuycammmm
Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım vaaar... şimdi ben askerimle görüşüyorum telefon kullanıyor amaaa süpriz yapıp bişeyler gondermek istiyorum onada bu şeyler ne olabilir meselaaa
Napıyosunuz nasılsınız kızlar.Benim erkek arkadasim hala askerden cikamadi normalde 7 de cikiyorlardi
ne gibi bi süpriz düşünüyosunn
neden öle oldu ki acabaaaa :44:
Hiç bilmiyorum kiii paket yapıp gondermek istiyorum
ama işte ne amaç içinnn
Kesinlikleeeaa en guzelını yapmıs bence bende kotu bısey oldu sandımaşk ne güzel şey
Ah ah. Askerimin 3 arkadasi var 3 ude evli 3unun eside benim arkadasim. Bugun onlar birinde toplanacaklarmis benide cagirdilar. Bu toplantilara beraber giderdik tamam gelicem dedim ama icim buruldu. Herkes cift cift ben sap sap
Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım vaaar... şimdi ben askerimle görüşüyorum telefon kullanıyor amaaa süpriz yapıp bişeyler gondermek istiyorum onada bu şeyler ne olabilir meselaaa
Kesinlikleee
Ay ne zoooor ben geçtiğimiz yoldan geçince bile gıcık oluyorum
Kalan günler için her güne özel notlar yapabilirsin.. Şipsevdi sakızlarını yaptım ben göndermiştim o olanilir sevdiği takip ettiği dergi veya kitap olabiilir sonra prof. foto. makinen varsa çizgi roman gibi bir şey yapabilirsin gibi gibi gibi :) Tam olarak ne yapmak istediğini söylersen daha çok yardımcı olabiliriz :)
Bilmiyorum cnm daha konusamadik yeni geldi evene gibi bi süpriz düşünüyosunn
neden öle oldu ki acabaaaa :44:
İyi geceler kizlar. 4 lere geldimm cok sukuuur :)
ben de 5lere düştüm sonundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?