• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ah ah. Askerimin 3 arkadasi var 3 ude evli 3unun eside benim arkadasim. Bugun onlar birinde toplanacaklarmis benide cagirdilar. Bu toplantilara beraber giderdik tamam gelicem dedim ama icim buruldu. Herkes cift cift ben sap sap :(

Oyy Kıyamam canım benim kendini kötü hissedeceksen gitme bari:26:
benim de uykum vaaaar :25:

az kaldı az, sabırrr :ssz::ssz::ssz:

ayrılmalarına ben de çok üzüldümm:50:

ama ruh ikizi olayının sonunu öle bağlamasaydılar daha iyiydii :31:

Sonunu demiyeydin eyiydi:19: bende okuycammmm:37:

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım vaaar... şimdi ben askerimle görüşüyorum telefon kullanıyor amaaa süpriz yapıp bişeyler gondermek istiyorum onada bu şeyler ne olabilir meselaaa

Napıyosunuz nasılsınız kızlar.Benim erkek arkadasim hala askerden cikamadi normalde 7 de cikiyorlardi :(

Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım vaaar... şimdi ben askerimle görüşüyorum telefon kullanıyor amaaa süpriz yapıp bişeyler gondermek istiyorum onada bu şeyler ne olabilir meselaaa

ne gibi bi süpriz düşünüyosunn :31::31:

Napıyosunuz nasılsınız kızlar.Benim erkek arkadasim hala askerden cikamadi normalde 7 de cikiyorlardi :(

neden öle oldu ki acabaaaa :44:

aa en guzelını yapmıs bence bende kotu bısey oldu sandım :1: aşk ne güzel şey :16::16:
Kesinlikleee :16:
Ah ah. Askerimin 3 arkadasi var 3 ude evli 3unun eside benim arkadasim. Bugun onlar birinde toplanacaklarmis benide cagirdilar. Bu toplantilara beraber giderdik tamam gelicem dedim ama icim buruldu. Herkes cift cift ben sap sap :(

Ay ne zoooor ben geçtiğimiz yoldan geçince bile gıcık oluyorum :41:

Kalan günler için her güne özel notlar yapabilirsin.. Şipsevdi sakızlarını yaptım ben göndermiştim o olanilir sevdiği takip ettiği dergi veya kitap olabiilir sonra prof. foto. makinen varsa çizgi roman gibi bir şey yapabilirsin gibi gibi gibi :) Tam olarak ne yapmak istediğini söylersen daha çok yardımcı olabiliriz :)

Kesinlikleee :16:

Ay ne zoooor ben geçtiğimiz yoldan geçince bile gıcık oluyorum :41:

Kalan günler için her güne özel notlar yapabilirsin.. Şipsevdi sakızlarını yaptım ben göndermiştim o olanilir sevdiği takip ettiği dergi veya kitap olabiilir sonra prof. foto. makinen varsa çizgi roman gibi bir şey yapabilirsin gibi gibi gibi :) Tam olarak ne yapmak istediğini söylersen daha çok yardımcı olabiliriz :)

Haklısın canım ama bende ne yapmak istediğimi bilmiyorum ki özel gun de değil işte

Kızlar bugün askerimle konuşurken dedi ki, erken terhis olma ihtimalim olabilir belkii :52:

bizim çıkış tarihimiz 29 temmuz salı'ya geliyor normalde.

diyor ki uzmanla konuşucamm, yalvarıcaaam :52:

son haftasonunda evci izni alsam, cuma 5te çıksam, normalde pazar 5te geri dönmem gerek, ama arada sadece pazartesi günü (bayramın ilk günü) kalıyor, o günü bi şekilde atlatabilir miyim diye sorucam diyoo :52:

daha önce buna benzer bişey olmuş, ve o bi günü görmezden gelmişler :31:

belki bayram diye bana da tolerans gösterirler diyo :31:

o zaman 25 temmuzda çıkma ihtimali olacak yanii :32::32:

Back