354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Evet üniversite konusunda benimde 12 gün sonra yemin törenim olacakti hey gidi dertlendim yine hofff

Aynen öyle mezun olduktan sonrası ayrı dert..

Hayırlısı be canım ya dertlenmee, aynen mezun olunca ne olacağın ayrı dert
Amaan her şey olacağına varır

Ankara - istanbul -mersin- kutahya simdilik
Peki ya siz

He siz il dışı güzelmiş biz hiç uzun yol yolculugu yapmadık :) Biz istanbul'dan gitmediğimiz yerlere gidiyoruz kitabın müzesine gideceğiz mihrabat korusu var ayasofyaya dilek dilemeye gideceğiz büyük adada aya yorgi manastrına çıkamamıştık oraya gideceğiz denizede ağvaya gideceğiz şimdilik listede bunlar var :)

İyi geceler canım

Öyle kesinlikle

hohohoho :) şu haziranı da yedikten sonra gelsin temmuz :)

İstanbul size cok yakin tabi bizim oyle imkanimiz yok o kadar derinlemesine gezme imkanimiz yok istanbulu. Biz daha once beraber izmire gitmistik kutahyaya gitmistik bir de konyaya gitmistik :)
Bakalim gidebilirsek saydiklarimi da ekleyecegiz insallah :)
Haziran hosgeldin gez git :)

İnşallah gidersiniz gelsinlerde bi şurdan :)

İnşallah gidersiniz gelsinlerde bi şurdan :)

Amiim hayirlisiyla insallah.
Bunlarin hepsine gidilir de bizim derdimiz karadeniz turu aslinda. O balayinda gidelim der ben yok cok yorucu olur derim hep bakalim o tur gerceklesecekmi bir gun. Şileden girip artvinden cikmak istiyoruz :)

Amiim hayirlisiyla insallah.
Bunlarin hepsine gidilir de bizim derdimiz karadeniz turu aslinda. O balayinda gidelim der ben yok cok yorucu olur derim hep bakalim o tur gerceklesecekmi bir gun. Şileden girip artvinden cikmak istiyoruz :)

Güzel plan balayı dediğin gibi yorucu olur ama tatilinizi öyle değerlendirebilirsiniz :)

Sizin kafanızdaki evlilik tarihiniz ne canım ?

Güzel plan balayı dediğin gibi yorucu olur ama tatilinizi öyle değerlendirebilirsiniz :)

Sizin kafanızdaki evlilik tarihiniz ne canım ?
2016 eylül :)
Ama ben kıs gelini olmak istemem eylul olmazsa 2017 baharina kalabilir :) nasip isi yani bakalim. Ona kalsa 2015 yazi :) ben kabul etmiyorum olmaz diyorum bakalim ne olacak bende kestiremiyorum hayirlisi :)
Peki ya siiz

2016 eylül :)
Ama ben kıs gelini olmak istemem eylul olmazsa 2017 baharina kalabilir :) nasip isi yani bakalim. Ona kalsa 2015 yazi :) ben kabul etmiyorum olmaz diyorum bakalim ne olacak bende kestiremiyorum hayirlisi :)
Peki ya siiz

Bizim belli değil canım ya 2019 normal şartlarda seeen neden erteliyorsun okul bitmiş oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…