354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Mutim seni cok iyi anliyorum bu yuzden baska yerde takiliyorum:) gormezden gelinmek moral bozuyor sitemde bulunman normal..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar iyi geceler hepinize bnn gidip kpss ile bunalcam gece gece rüyalarınızda askerlerinizi görün inşallah
Teşekkürler sanada Allah zihin açıklığı versin
Özledik valla
Ben bile özledim yani

10 gün oldu bende görmeyeli ama bu 10 günde doğru duzgun konusmadık ondan galiba özledim

Sen ne zaman gittin yanına :)

Son düzenleme:
Mutim seni cok iyi anliyorum bu yuzden baska yerde takiliyorum:) gormezden gelinmek moral bozuyor sitemde bulunman normal..

ama biz sizi görmezden gelmiyoruz kii :26::26::26:

ben gelmiyorum en azındaaa

bunu sen mi söylüyorsun sana da çok ayıp

aa yapmayın kızlar ya böyle hiç olurmu öyle şey :26:

Resmin çook güzelmiş kıskanmadım ki :)

aa yapmayın kızlar ya böyle hiç olurmu öyle şey :26:

Resmin çook güzelmiş kıskanmadım ki :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaakayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Teşekkürler sanada Allah zihin açıklığı versin

10 gün oldu bende görmeyeli ama bu 10 günde doğru duzgun konusmadık ondan galiba özledim

Sen ne zaman gittin yanına :)

Siz de mi konuşamadınız kuzum yaa gamzelim de konuşamadı son 10 gündür

ama biz sizi görmezden gelmiyoruz kii :26::26::26:

ben gelmiyorum en azındaaa

ben görmeyeli çooooooooooook oldu, çoooooooooooook özledimmm

Gamzelim Az kaldı hep yanında olcak inşallah
Nida en başlarda sıkıntısını belirtip gitmişti zaten biz onunla konuşuyoruz sürekli ve mesajımı görünce kendi durumu aklına geldiği için yazdı öyle. Kimsenin bişey anlatmasına gerek yok ayrıca

gerçekten komiksin muti bence de kimsenin sana bişey anlatmasına gerek yok isteyen istediğini anlamakta özgür

Son düzenleme:
Siz de mi konuşamadınız kuzum yaa gamzelim de konuşamadı son 10 gündür

Gamzelim Az kaldı hep yanında olcak inşallah

yok kızz, 10 gün değil, 1 gün konuşamadık sadeceee

diğer günler hep fırsatını bulup aradı, sadece dün tatbikat denetimine gelmiş alay komutanı tabur komutanı falan, o yüzden kaçamamış hiç

Yok kuzum doğru düzgün konuşamadınız ya onu demek istedim.
Yoksa o kadar aramasa ne olur Allah korusun

Kizlar niye aliniyosunuz anlamiyorum bireysel birsey soylemedim ben.dobraliktan yanayım ılk baslarda bu durumu yasadim ama gamzeli seninle hala sohbet ediyoruzz bi kac kisiyle daha.belki bilerek yapmadiniz yada yapmadılar ama inanın morelim cok bozulmuştu ve cikmqya karar vermiştim.daha sonra lunamoon gelmemi cok istedi geldimde bi aksam konuştuk kimseyle problemimde olmadı.insan yuregi iste kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…