İngilizce hocalarına diyelimhocalara laf yooook
Canım ben denk gelmedim yazdıklarına görmezden geleceğini sanmıyorum kimsenin yani en azından ben birinin sıkıntısı olduğunu gördüğümde az çok bildiğimden o ortamı yardımcı olmaya çalışıyorum :/
Evet canım kitap okumayı da seviyorsa birde baya iyi olur :)
Taşlama demeyelim de sessiz sakin bir sitem benimki...
Sonuçta hiç kimseye bi zararım yok ama nedense görmezden geliniyorum. Bas bas bağırıp 'ben size küstüüüüm' demek de benim tarzım değil pek. Yine de problem değil yani canımı sıkmıyorum bunun için
Sadece 'destek' aramak amacıyla, beklentisiyle buraya yazmak gelsin içimden isterdim. O kadar.
Evet canım kütüphaneci oldu ama her işi yapıyor yine de çok şükür rahat
Burada kimse kimsenin düşmanı değil ki sitemin yersiz bence, belkide sen neden böyle bir şey hissediyorum diye düşünüp ondan sonra buraya sitemde bulunmalısın
İngilizce hocalarına diyelim
Sağol canım
Evet canım çok sever kitap okumayı, imkanı oldukça okuyor ama genelde boş görürlerse başka işler yaptırıyorlar
Ben de kimseyi düşmanım olarak görmüyorum canım zaten neden böyle ters bi yorum yapma ihtiyacı duydun ki?
Sitemimden rahatsız oluyorsan görmezden gelmeyi deneyebilirsin belki de ne dersin?
Ben niye rahatsız olayım kiSadece kimsenin seni görmezden geldiği falan yokken ortada beni görmezden geliyorsunuz demeni ve bunu üst üste dile getirmene rağmen birçok yorumda kafama takmıyorum demeni anlamlandıramıyorum
evet öyledir bazı işlerden kaçıversin askerlikte kaçmayı bileceksin
Ay hiç bilemez benim askerim ya
Ne iş versen yapar kuzum
Ama çok kilo vermiş var ya, yemek yemeyi çok sevmesine rağmen o bile vermiş ya, askerlikten gerçekten nefret ediyorum
bigün daha yakınız askerlerimize hayırlısıyla acaba uyuyomudur suan oeskıden acırdım şimdi acımıyorum ona paşa paşa kalkacak mecbur ayağa
Telefon kullanmıyor musunuz canım siz ?
Dönsün de senin tatlılar pastalarla aldırırsın kilo sen askerine :)
aramıza hoşgeldinbigün daha yakınız askerlerimize hayırlısıyla acaba uyuyomudur suan oeskıden acırdım şimdi acımıyorum ona paşa paşa kalkacak mecbur ayağa
kullanıyoruz canım neden ki ?
Ah o bi gelsin ben ona ne yemekler ne pastalar yaparımm, kendisi çok memnun halinden çok fit oldum diyo ama ben göbekli sevgilimi istiyorum
Göbek dediğimde minicik bişeydi ama seviyodum ben onu
aramıza hoşgeldin
ben sana o kadar avatar buldum da sen neden birini avatar yapmadın acaba teessüf ederim
artık o diziyi sevmiyorum adı kaldı bi hatıra
uyuyormu acaba falan dedin ya bende telefon kullanmıyorsunuz sandım :)
sürekli açık tutmuyo benımkı cok yakalanıpta ceza alan olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?