• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hocalara laf yooook :27::27::27::33::33::33:
İngilizce hocalarına diyelim :1:
Canım ben denk gelmedim yazdıklarına görmezden geleceğini sanmıyorum kimsenin yani en azından ben birinin sıkıntısı olduğunu gördüğümde az çok bildiğimden o ortamı yardımcı olmaya çalışıyorum :/

Evet canım kitap okumayı da seviyorsa birde baya iyi olur :)

Sağol canım :61:
Evet canım çok sever kitap okumayı, imkanı oldukça okuyor ama genelde boş görürlerse başka işler yaptırıyorlar :1:

Taşlama demeyelim de sessiz sakin bir sitem benimki...
Sonuçta hiç kimseye bi zararım yok ama nedense görmezden geliniyorum. Bas bas bağırıp 'ben size küstüüüüm' demek de benim tarzım değil pek. Yine de problem değil yani canımı sıkmıyorum bunun için :1:
Sadece 'destek' aramak amacıyla, beklentisiyle buraya yazmak gelsin içimden isterdim. O kadar.
Evet canım kütüphaneci oldu ama her işi yapıyor yine de çok şükür rahat :16:

Burada kimse kimsenin düşmanı değil ki sitemin yersiz bence, belkide sen neden böyle bir şey hissediyorum diye düşünüp ondan sonra buraya sitemde bulunmalısın:31::31:

Burada kimse kimsenin düşmanı değil ki sitemin yersiz bence, belkide sen neden böyle bir şey hissediyorum diye düşünüp ondan sonra buraya sitemde bulunmalısın:31::31:

Ben de kimseyi düşmanım olarak görmüyorum canım zaten neden böyle ters bi yorum yapma ihtiyacı duydun ki?
Sitemimden rahatsız oluyorsan görmezden gelmeyi deneyebilirsin belki de ne dersin? :1:

Ben de kimseyi düşmanım olarak görmüyorum canım zaten neden böyle ters bi yorum yapma ihtiyacı duydun ki?
Sitemimden rahatsız oluyorsan görmezden gelmeyi deneyebilirsin belki de ne dersin? :1:

Ben niye rahatsız olayım ki:1: Sadece kimsenin seni görmezden geldiği falan yokken ortada beni görmezden geliyorsunuz demeni ve bunu üst üste dile getirmene rağmen birçok yorumda kafama takmıyorum demeni anlamlandıramıyorum :31::31:

evet öyledir bazı işlerden kaçıversin askerlikte kaçmayı bileceksin :D

Ay hiç bilemez benim askerim ya :1:
Ne iş versen yapar kuzum :1:
Ama çok kilo vermiş var ya, yemek yemeyi çok sevmesine rağmen o bile vermiş ya, askerlikten gerçekten nefret ediyorum :31:

bigün daha yakınız askerlerimize hayırlısıyla acaba uyuyomudur suan o :1: eskıden acırdım şimdi acımıyorum ona :51:paşa paşa kalkacak mecbur ayağa :9:

Dönsün de senin tatlılar pastalarla aldırırsın kilo sen askerine :)

Ah o bi gelsin ben ona ne yemekler ne pastalar yaparımm, kendisi çok memnun halinden çok fit oldum diyo ama ben göbekli sevgilimi istiyorum :1:
Göbek dediğimde minicik bişeydi ama seviyodum ben onu :1:

bigün daha yakınız askerlerimize hayırlısıyla acaba uyuyomudur suan o :1: eskıden acırdım şimdi acımıyorum ona :51:paşa paşa kalkacak mecbur ayağa :9:
aramıza hoşgeldin :P
ben sana o kadar avatar buldum da sen neden birini avatar yapmadın acaba teessüf ederim :63:

Son düzenleme:
kullanıyoruz canım neden ki ?

uyuyormu acaba falan dedin ya bende telefon kullanmıyorsunuz sandım :)

Ah o bi gelsin ben ona ne yemekler ne pastalar yaparımm, kendisi çok memnun halinden çok fit oldum diyo ama ben göbekli sevgilimi istiyorum :1:
Göbek dediğimde minicik bişeydi ama seviyodum ben onu :1:

hahaha aynen :D benim askerimde aynı ya göbek gitmiş önceden göbeğine laf ederdim geldiğinde edemedim :9:

Özledik yahu :ssz:

Back
X