354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kuzum o ne bicim sinav yaa nefret ederim oylee kendiniz sorun kendiniz cevaplayin sinavlarindan
Hocalar ogrencilerle dalga gecmek icin yapiyor galiba
Ya da sorular tukeniyor malzeme ciksin diye boyle sacma sinav yapiyor

Sen naptin canim yaaa 43ler 70ler ne diyorsun sen
Halbuki kendini derslere versen zaman daha cabuk gececek :26:
Otur finallere calis
Askerligin sizin hayatinizda olumsuz etkiler meydana getirmesine izin verme

Valla sanırım bugünkü sınavdan büte kaldım. Maalesef konsantre olamıyorum ya :26:

Merhaba kızlar bir kaçak geldi araniza Nasılsıniz nasi gidiyo bekleyiş

Ooo kimleri görüyorum
Hoşgeldin canımmm nerelerdesin sen?
Nida ve sen gittiniz gelmediniz bi daha. Zaten sizden sonra adam yerine koyan da yok artık

Oy mutim benim kiyamam sana ben.hosbuldum canım benim bi süre öyle uzak kaldim işte hem dediğin gibi yazdiklarim havada kalınca böylesi daha uygun diye düşündüm. ama nidayi da seni de hic unutmadim o konuştuğumuz akşam özellikle canimin ici hala yanimdaydi ve mutluydum hemde sizin detseginiz cok güzeldi. Nasılsın askerin nasil yanina gidebiliomusun

o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani

Son düzenleme:

Valla bu gidişle benim de aynısı olacak kendim konuşmaktan çok sıkıldım çünkü...
Gidiyorum canım çok şükür yakın olunca, bi dağıtımda 2 kes de çarşı izninde gittim yanına. 18 gün sonra da evci çıkarcaz inşallah
Evet canım o konuşmalar güzeldi gerçekten desteği hissediyorduk...
Sen ne yapıyorsun görüşüyor musunuz?

Merhaba hoş geldin.. bekleyiş inişli çıkışlı gidiyor işte. .sen nasılsın
Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)
o kadar konuşmanın içinde alıntılamadan yazarsınız sizi kim farkedebilir pardonda:44: ben gördüğüm zaman yazıyorum hep çok ayıp yani

Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenme alıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım

Doğrudur canım bana denk gelmemiştir güldüm zaten farkındaysan cümlemin sonunda
hı tabi tabi

Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe

Ay maşallah mutim ne güzel ya ben hic göremedim o gunlerden sonra. Dagitimada gelemedi ayni yerde olunca. Konusuyoruz ama çok şükür Rabbime.yazici oldu benimki heycanla bekliyorum. Evdeyim ben işte ayni yani. Etamin islerine merak saldim bakalım nereye kadar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…