354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Dağıtım bizim de sıkıntılıydı ya sadece 24 saat verdiler öyle olunca biz Ankara'ya gittik. Ama çok şükür yakın yoksa gidemezdim ben de
Yazıcı mı oldu canım rahattır inşallah? Benim askerim de kütüphaneci oldu Bugün de onbaşı olmuş
Etamini ben de çok severim 10 yaşımda seccade yapmışlığım var

Oo maşallah kiz sana ben isimlerimizi işliyorum cerceve aldim beyaz pano gibi yapcam güzel olursa devami gelcek inşallah :) yazici ama komutani sıkıntılı gittiği yer zaten sürgün yeri alkolik hapci katil bile var yani. Fatih gibi 10kisi daha var normal olan yani onlar yapiyo herseyi. Geceleri bile uyuşturucu nobeti gecirenler firar edenler oluyomus

Oyy
Neyse kuzum dayansın azıcık kalmış bak 2 ay bile değil. Sonra gelsin nişanlar düğünler
Özel mesaj attım bu arada

kızlaaarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi iyi akşamlaaarrrrrr. yarın bizim seney-i devriyemiz

Ayy Allah yardimcisi olsun lunam ya. Hic duymamistim böyle bi görev :44:
Amin canım sağol.. Bi oda var başında iki komutan bir sürü ekran ve çok rahatsız bir sandalye uyumasınlar diye yapılmış resmen, onun dışında sabah eğitimiydi şuydu buydu uyku vakti 12leri buluyor uyh
kızlaaarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi iyi akşamlaaarrrrrr. yarın bizim seney-i devriyemiz

hayırlı olsun ben seneyi devriyemi kutlamadan geçirdim

Son düzenleme:
Hoş geldin canım ne yaptın hediye işini? Karar verebildin mi?

hoşbuldum mutim yok ay bişi yapmıcam. zaten tatbikatta yarın bile görüşemicez :26: askeriyeye de bişi gönderemiyorum. haftasonu görüşebilirsek eğer birlikte bişiler yapalım dedik. :26:

hoşbuldum mutim yok ay bişi yapmıcam. zaten tatbikatta yarın bile görüşemicez :26: askeriyeye de bişi gönderemiyorum. haftasonu görüşebilirsek eğer birlikte bişiler yapalım dedik. :26:

Hmm anladım canım :26:
E hayırlı olsun sene-yi devriyeniz

sağol bebişim. neden ki askerliğe mi denk geldi? ay benim doğumgünümde de yoktu herşeyi seneye yapıcaz artıkın

Iyiyim ve iyiyiz çook sukur aramızda sıkıntı yok telefonda kullanabiliyor bu en buyuk teselli umarım sonuna kadar böyle gider..... senin safak kaç

Oyy
Neyse kuzum dayansın azıcık kalmış bak 2 ay bile değil. Sonra gelsin nişanlar düğünler
Özel mesaj attım bu arada

Allahim zor ya neyseki az kalmış canım benim sabir diyelim

nerdeki seninkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…