- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
hı tabi tabi
Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hı tabi tabi
Askerim de bende İyiyim şükür işte düşe kalka, bi, küse bi barışa gidiyoruz şafak doğan güneşe![]()
Ay maşallah mutim ne güzel ya ben hic göremedim o gunlerden sonra. Dagitimada gelemedi ayni yerde olunca. Konusuyoruz ama çok şükür Rabbime.yazici oldu benimkiheycanla bekliyorum. Evdeyim ben işte ayni yani. Etamin islerine merak saldim bakalım nereye kadar olur
![]()
hı tabi tabi
Ah bi gelselerde gonlumuzce trip atip kavga etsekaskerin ne görev yapiyo rahat mi benimki komutan kahri cekiyo
![]()
Oo maşallah kiz sana ben isimlerimizi işliyorum cerceve aldim beyaz pano gibi yapcam güzel olursa devami gelcek inşallah :) yazici ama komutani sıkıntılı gittiği yer zaten sürgün yeri alkolik hapci katil bile var yani. Fatih gibi 10kisi daha var normal olan yani onlar yapiyo herseyi. Geceleri bile uyuşturucu nobeti gecirenler firar edenler oluyomusDağıtım bizim de sıkıntılıydı ya sadece 24 saat verdiler öyle olunca biz Ankara'ya gittik. Ama çok şükür yakın yoksa gidemezdim ben de
Yazıcı mı oldu canım rahattır inşallah? Benim askerim de kütüphaneci olduBugün de onbaşı olmuş
Etamini ben de çok severim 10 yaşımda seccade yapmışlığım var![]()
benimki akşam 6 sabah 8 kamera nöbetinde çok yorucu bir görevi var, 11-12 de uyuyor ancak![]()
Oo maşallah kiz sana ben isimlerimizi işliyorum cerceve aldim beyaz pano gibi yapcam güzel olursa devami gelcek inşallah :) yazici ama komutani sıkıntılı gittiği yer zaten sürgün yeri alkolik hapci katil bile var yani. Fatih gibi 10kisi daha var normal olan yani onlar yapiyo herseyi. Geceleri bile uyuşturucu nobeti gecirenler firar edenler oluyomus![]()
kızlaaarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi iyi akşamlaaarrrrrr. yarın bizim seney-i devriyemiz![]()
Amin canım sağol.. Bi oda var başında iki komutan bir sürü ekran ve çok rahatsız bir sandalye uyumasınlar diye yapılmış resmen, onun dışında sabah eğitimiydi şuydu buydu uyku vakti 12leri buluyor uyhAyy Allah yardimcisi olsun lunam ya. Hic duymamistim böyle bi görev :44:
kızlaaarrrrrrrrrrr öpüyorum sizi iyi akşamlaaarrrrrr. yarın bizim seney-i devriyemiz![]()
Hoş geldin canım ne yaptın hediye işini? Karar verebildin mi?
hoşbuldum mutimyok ay bişi yapmıcam. zaten tatbikatta yarın bile görüşemicez :26: askeriyeye de bişi gönderemiyorum. haftasonu görüşebilirsek eğer birlikte bişiler yapalım dedik. :26:
Amin canım sağol.. Bi oda var başında iki komutan bir sürü ekran ve çok rahatsız bir sandalye uyumasınlar diye yapılmış resmen, onun dışında sabah eğitimiydi şuydu buydu uyku vakti 12leri buluyor uyh
hayırlı olsun ben seneyi devriyemi kutlamadan geçirdim![]()
Hmm anladım canım :26:
E hayırlı olsun sene-yi devriyeniz![]()
sağol bebişim. neden ki askerliğe mi denk geldi? ay benim doğumgünümde de yoktu herşeyi seneye yapıcaz artıkın![]()
Teşekkür ederim iyiyim galiba şafak attikca iyi oluyorum. Askerimle aramda hic sorun yasamadim Allaha şükür ama biara telefon yakalatti zor günler gecirdik işte şimdi daha iyi.sen nasılsın :)
Lunacim sözüm sana değil kuzum celallenmealıntı yaptigim zamanlarda bile olan biseydi bahsettigim ama sebep bu değil tabiki sadece sosyal medyadan uzak durmayi tercih ettim bi süre.sen nasılsın bakalım askerin iyi mi biara sıkıntılı gunlerin vardı atlatabildinmi canım
![]()
Oyy
Neyse kuzum dayansın azıcık kalmış bak 2 ay bile değil. Sonra gelsin nişanlar düğünler
Özel mesaj attım bu arada
Allahim zor ya neyseki az kalmış canım benim sabir diyelimAmin canım sağol.. Bi oda var başında iki komutan bir sürü ekran ve çok rahatsız bir sandalye uyumasınlar diye yapılmış resmen, onun dışında sabah eğitimiydi şuydu buydu uyku vakti 12leri buluyor uyh
hayırlı olsun ben seneyi devriyemi kutlamadan geçirdim![]()
Oo maşallah kiz sana ben isimlerimizi işliyorum cerceve aldim beyaz pano gibi yapcam güzel olursa devami gelcek inşallah :) yazici ama komutani sıkıntılı gittiği yer zaten sürgün yeri alkolik hapci katil bile var yani. Fatih gibi 10kisi daha var normal olan yani onlar yapiyo herseyi. Geceleri bile uyuşturucu nobeti gecirenler firar edenler oluyomus![]()
Allahim zor ya neyseki az kalmış canım benim sabir diyelim