Fazla sacma oldugu icin anlatmiyorum bile. Ben onun dediklerin tamam tamam diyorum hala uzatiyor en sonunda tamam askm kapat dedim gerizekali telefonu kapatti. O esnada gozumden akan bi kac damlayi burnundan getirmezmiyim gelince...
biz alttan almaya çalıştıkça üste çıkıyorlar la bunlarhakediyor yani seninki de. getir tabii
Umarim arar yaaaa.
Benimki aradi tartistik.Tamam askim kapat(konuyu) dedim bak simdi tam kapatiyorum diyip yuzume kapatti telefonu. Boyle arayacagina keske seninki gibi arayamasa. Cok canim sıkıldı....
2 gündür sesini duyamadım, üzgünüm o yüzden
Kızlar askerleriniz gece nobetini tek mi yoksa iki kişi olarakmi tutuyor
1i 10 geçe aramış ama müdür yardımcısının yanındaydım, görmedimmbi daha arayacak mı bakalımm
seninki de (affına sığınarak) öküzlük etmiş bildiğinnn
Kızlar askerleriniz gece nobetini tek mi yoksa iki kişi olarakmi tutuyor
2 kişi tutuyo bizimkiler
2 kişi tutuyorlar. kankasıyla beraber
Benimki kaç kere kapattı suratıma telefonu ne hissettiğini anlıyorum canımEdiyoooo tabiiii etmezmiii
inşallah arar canım sıkma canını1i 10 geçe aramış ama müdür yardımcısının yanındaydım, görmedimmbi daha arayacak mı bakalımm
seninki de (affına sığınarak) öküzlük etmiş bildiğinnn
Arkadaslar nasılsınız neler yapıyorsunuz
eheh ,:) ben paintball oynamak istiyorum ya hiç oynamadım çok zevkli bişeye benziyogünaydın canlarbenimki bugün tatbikata gitti. ertesi güne kadar devam edecekmiş. ama bana öyle bir anlatıyor ki sanırsın oyun oynayacaklar
günaydın yavrimugünaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr
Buarada günaydın
Benimki tek tutuyordu şimdi ikiye çıktı ve kötü olduuu
Benimki kaç kere kapattı suratıma telefonu ne hissettiğini anlıyorum canım
inşallah arar canım sıkma canını
eh işte canım sen?
neden 2 kişiye çıktı diye üzüldün ki ben anlamadım olayı
niye ay? mesela pazar gecesi benimki uyumuş arkadaşı tutmuş yanında. hem canı sıkılmıyor daha iyi diyor benimki
ya bu 54 gün geçmeyecek gibi geliyor bana yavaşladı sanki
Biz nöbetleri beraber tutuyordukmuhabbet ediyorduk. vee iki kişiye çıkınca konuşamıyoruz
Biz nöbetleri beraber tutuyordukmuhabbet ediyorduk. vee iki kişiye çıkınca konuşamıyoruz
hımm anladım.. konuşursunuz yine ya nöbet arkadaşını ayarlar bi şekilde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?