- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373

sanırım evet oydu bende hatırlamıyorum çok sıkıcıydı Allah kolaylık versin sana
Pek sıkıcı evet. Sağol canımmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım evet oydu bende hatırlamıyorum çok sıkıcıydı Allah kolaylık versin sana
kaç dersin var tatlım bu dönem
yaa şöyle düşün ne güzel sınav zamanı ders çalışmak sınavlara girmek o heyecan o stres o son dönem son final heyecanı mutluluğu notların açıklanması için beklemek notların açıklanması acaba kaç aldım aa ile mi geçtim bb ile mi geçtim büte kaldım mı kalmadım mı ile vakit geçecek böylece
ne güzel vakit geçecek işte nasıl geçtiğini bile anlamazsın
günaydın canlarbenimki bugün tatbikata gitti. ertesi güne kadar devam edecekmiş. ama bana öyle bir anlatıyor ki sanırsın oyun oynayacaklar
![]()
günaydın canlarbenimki bugün tatbikata gitti. ertesi güne kadar devam edecekmiş. ama bana öyle bir anlatıyor ki sanırsın oyun oynayacaklar
![]()
Günaydın kızlaarr
![]()
Öyleymiş zaten cnm . Yalandan ülkeler varmış güya savaş ortamı vs oyun gibi yani
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr![]()
Günaydın kızlaarr
![]()
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr![]()
![]()
benimki geçen salıdan beri o tatbikattaa![]()
üzülme kuzum yaa. bir hafta geçmiş bitmiş işte![]()
2 gündür sesini duyamadım, üzgünüm o yüzden![]()
yaaaaa arar belki bugün :26:
İnşallah arar bugün![]()
Bugün inşallah arar da iyi hissedersin biraz
arasın artık yaaaaaa![]()
Umarim arar yaaaa.
Benimki aradi tartistik.Tamam askim kapat(konuyu) dedim bak simdi tam kapatiyorum diyip yuzume kapatti telefonu. Boyle arayacagina keske seninki gibi arayamasa. Cok canim sıkıldı....
Fazla sacma oldugu icin anlatmiyorum bile. Ben onun dediklerin tamam tamam diyorum hala uzatiyor en sonunda tamam askm kapat dedim gerizekali telefonu kapatti. O esnada gozumden akan bi kac damlayi burnundan getirmezmiyim gelince...neden tartıştınız ki? biz de pazar akşamı atıştık biraz ama üstüne gitmedim. nasıl sakin kalıyorum bilmiyorum ama konuyu kapattım. ama ileriki zamanlarda sıkıntı yaratacak bir durum olduğu için konuyu tekrar gündeme getiricem![]()