354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

7 dersim var canım ama bu hafta en zor olan 4 tanesi arka arkaya geldi, dün bi tanesini atlattım ama ne atlatma resmen şok oldum kağıdı görünce. Boş bir kağıt, üstte bi açıklama, 2 soru soruyoruz toplam 50 puan üzerinden değerlendiriliyor, birini cevaplıyoruz o cevap da 50 puan. Sorduğun sorunun zorluğuna cevaplanma kolaylığına ve karmaşıklığına göre değerlendirilecek ama not kaygısıyla cevaplayamayacağınız soru sormayın, cevaplama kaygısıyla da kolay sorma bataklığına düşmeyin. E ben ne yapayım şimdi? 45 dk sürem var zaten soru sormaya mı çalışayım cevap yazmaya mı ne yapayım? Çok panik bir haldeydim sınavda. Sorularım da cevabım da çok basit oldu çünkü 'kültür sosyolojisi' çatısı altında sorabileceğim komplike bi soru bulmak o an beni çok zorladı. 50 bile alamıycam muhtemelen. Neyse ki vizem 70. Düşün bak ilk dönemki notlarımı sen biliyorsun, bu dönem 70'e iyi diyorum ben
Bugünkü sınavım ise tam bir bomba. Vizem 43 çünkü. Kurtaramazsam büte kalırım... Ve çalışmak için çok geç kaldım...

günaydın canlar benimki bugün tatbikata gitti. ertesi güne kadar devam edecekmiş. ama bana öyle bir anlatıyor ki sanırsın oyun oynayacaklar

günaydın canlar benimki bugün tatbikata gitti. ertesi güne kadar devam edecekmiş. ama bana öyle bir anlatıyor ki sanırsın oyun oynayacaklar

Öyleymiş zaten cnm . Yalandan ülkeler varmış güya savaş ortamı vs oyun gibi yani

Kızlar günaydınn
Geçen pazar gittiğimde konuşmuştuk, senin pırpırın yok mu demiştim
Bugün komutan çağırmış yanına pırpır takmışlar koluna Onbaşı oldum ben diyo
Aslında hepsini yapmışlar zaten 10 kişi kısa dönem 5'i şoförmüş onları yapmamışlar 5 kişi onbaşı olmuşlar

Umarim arar yaaaa.
Benimki aradi tartistik.Tamam askim kapat(konuyu) dedim bak simdi tam kapatiyorum diyip yuzume kapatti telefonu. Boyle arayacagina keske seninki gibi arayamasa. Cok canim sıkıldı....

neden tartıştınız ki? biz de pazar akşamı atıştık biraz ama üstüne gitmedim. nasıl sakin kalıyorum bilmiyorum ama konuyu kapattım. ama ileriki zamanlarda sıkıntı yaratacak bir durum olduğu için konuyu tekrar gündeme getiricem

Fazla sacma oldugu icin anlatmiyorum bile. Ben onun dediklerin tamam tamam diyorum hala uzatiyor en sonunda tamam askm kapat dedim gerizekali telefonu kapatti. O esnada gozumden akan bi kac damlayi burnundan getirmezmiyim gelince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…