• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu ara kızlaaar, benimki öğlen aradı beniiii :52::52::52:

bi yolunu bulup gizlice sızmış içeriyeee :27::27::27:

dün gece çadırda yatmışlar işte, çok kötüydü diyooo :5::5:

neymiş kii süprüüüüüz :26::26:

evlenme teklifi mi geldi yoksaaaaaaaaa :52::52::52:

bi sürü şey yapacakmışta fotoyu çeken herüf kılmış korkudan çekemİyomuş Foto falan, güllerle seni seviyorum yazmış : :D diğerleri neydi dedim onlarda bana kalsın dedi daha sonra yapcak galiba :52:

Son düzenleme:
kızlaaarr selaammm nasılsınız ben anormal heycanlıyııımmmmmm kendinize iyi bakın sizinlede kk dan iletişime geçemicemmm öptüüümmm :16:

bi de şurda altı üstü 2 ayı kalmışken yaniii :47::47::47::41::41::41:

dün birileri dışardan sipariş vermiş, komutan denetlemeye çıkmış ve aldıklar şeylerin poşetlerini görmüş bir daha görürsem hem sabah hem de akşam kameradakileri sürerim demiş :53::53: kör noktalardan alıyorlar kameranın görmediği yerlerden kameracıların suçu ne :5:

bi de şurda altı üstü 2 ayı kalmışken yaniii :47::47::47::41::41::41:

dün birileri dışardan sipariş vermiş, komutan denetlemeye çıkmış ve aldıklar şeylerin poşetlerini görmüş bir daha görürsem hem sabah hem de akşam kameradakileri sürerim demiş :53::53: kör noktalardan alıyorlar kameranın görmediği yerlerden kameracıların suçu ne :5:

askerde mantık aranmaz derler ya hah işte öyle tamamen saçmalık çoğu şeyleri :47:

var yaaa askeriyeyi basasım vaaar :22::22::22::22::22:

kız ne diyosun. askeriyeye kütüphane kurdu benim sevgilim. benim kitaplardan kendi kitaplarından arkadaşlarından falan topladı hep :16: dün de 'Emine & Mehmet'in kütüphanesi' diye kaşe siparişi verdim. kitaplarımıza basıcaz. numaratör de alıyorum tarih basmak için. şimdi dünya klasiklerini araştırmamı istedi. yeni kitaplar alıcaz kendimize :D :52:

Şahaneymişş :52::52::52:
Nerden verdin siparişi canım?

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye :5: bugün itibariyle başlıyor :5:

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler... :30::30:

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm :14::14::14:

Niye boyle bisey yapılıyormus ki canım

Back
X