- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Canımmm benimm senin böyle mutlu olduğunu görmekk çok güzeeeell.Hep gülsün yüzünnnCanım arkadaşımmm
Amin canımm benimmmmmmmmmmm hepimizin yüzü gülsün hep inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm benimm senin böyle mutlu olduğunu görmekk çok güzeeeell.Hep gülsün yüzünnnCanım arkadaşımmm
:)))))))) aynen canım, yaptığı eşşekliği affettirsin diye yapıyo o da yoksa böyle herkesin ortasında bişey yapmaz yani hele askeriye deşaşırdım
![]()
dün gelişme yoktu kendi kendime heyecanlanmıştım da bugün var bana süpriz yapmış eşşekavatarımda süprizi
![]()
neymiş kii süprüüüüüz :26::26:
evlenme teklifi mi geldi yoksaaaaaaaaa![]()
bi sürü şey yapacakmışta fotoyu çeken herüf kılmış korkudan çekemİyomuş Foto falan, güllerle seni seviyorum yazmış :diğerleri neydi dedim onlarda bana kalsın dedi daha sonra yapcak galiba
![]()
kızlaaarr selaammm nasılsınız ben anormal heycanlıyııımmmmmm kendinize iyi bakın sizinlede kk dan iletişime geçemicemmm öptüüümmm![]()
kızlaaarr selaammm nasılsınız ben anormal heycanlıyııımmmmmm kendinize iyi bakın sizinlede kk dan iletişime geçemicemmm öptüüümmm![]()
bu ara kızlaaar, benimki öğlen aradı beniiii
bi yolunu bulup gizlice sızmış içeriyeee
dün gece çadırda yatmışlar işte, çok kötüydü diyooo![]()
ne güzeellllbu kısa dönemleri niye böyle süründürüyorlar anlamıyorum yaaa
![]()
bi de şurda altı üstü 2 ayı kalmışken yaniii![]()
bi de şurda altı üstü 2 ayı kalmışken yaniii![]()
dün birileri dışardan sipariş vermiş, komutan denetlemeye çıkmış ve aldıklar şeylerin poşetlerini görmüş bir daha görürsem hem sabah hem de akşam kameradakileri sürerim demişkör noktalardan alıyorlar kameranın görmediği yerlerden kameracıların suçu ne
![]()
dün birileri dışardan sipariş vermiş, komutan denetlemeye çıkmış ve aldıklar şeylerin poşetlerini görmüş bir daha görürsem hem sabah hem de akşam kameradakileri sürerim demişkör noktalardan alıyorlar kameranın görmediği yerlerden kameracıların suçu ne
![]()
kız ne diyosun. askeriyeye kütüphane kurdu benim sevgilim. benim kitaplardan kendi kitaplarından arkadaşlarından falan topladı hepdün de 'Emine & Mehmet'in kütüphanesi' diye kaşe siparişi verdim. kitaplarımıza basıcaz. numaratör de alıyorum tarih basmak için. şimdi dünya klasiklerini araştırmamı istedi. yeni kitaplar alıcaz kendimize
![]()
![]()
Şahaneymişş
Nerden verdin siparişi canım?
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm![]()